Ta loven i dine egne hender med FRP

For en stund tilbake skrev jeg et lite innlegg om FRP og sivil ulydighet. Partiet som fremstiller seg selv som lovens lange arm og har myndighet hevet over folk flest gjør det nå igjen.
denne gangen er det ikke skyting av rovdyr eller franske opprørstilstander de vil ha, men en aktiv politikk mot taggere.

Selvfølgelig ikke hvilke som helst politikk, men la med vise dere med deres egne ord. I aftenposten sier de det klart: Tar du dem på fersken, så spray dem ned med deres egen maling. Dette er Frp.s oppskrift på inkluderende taggepolitikk.

Man må gjerne mene hva man vil om taggere, men Frp sin resept på lov og orden begynner å forundre meg meget. Hva blir det neste, Borgervern med våpen??
Det er fint at FRP atter en gang demonsterer hvorfor ikke ekte liberale bør bør støtte dem som regjeringspartner eller i regjering så overhodet.

26 kommentarer

Knut Stian Olsen

17.08.2006 kl.16:53

Enig. Frp er ikke liberaler, men anarkister (sorry blitzere) i sine løsninger på lov og orden

Trond

17.08.2006 kl.16:57

Vel jeg vil ikke kalle dem anarkister heller jeg da.

Christer Gulbrandsen

17.08.2006 kl.18:23

Helt enig. Skriver noe lignende i min blogg.

Sexy Sadie

17.08.2006 kl.20:09

Det er for rått, når skal de her kapitalistiske anarkistene stoppes?

Trond

18.08.2006 kl.01:26

Chister: Bar innlegg de skrev.SEXY. enkelte folk på høyresiden leker bara anarkister når de ikke får ha bensinen sin til fem kroner og lignende.

MAX ANUS

18.08.2006 kl.09:23

JEG STØTTER SELVSAGT MITT KJÆRE PARTI - OGSÅ I DENNE SAKEN. HADDE JEG KOMMET OVER NOEN SOM TAGGET MITT HUS OG/ELLER OFFENTLIG BYGG HADDE JEG TAGGET DE PÅ KROPPEN MED SIN EGEN MALING, SAMT 20 RAPP MED SPANSKRØRET PÅ RUMPA.

MAX ANUS

18.08.2006 kl.09:29

Jeg har en krevende og travel jobb, her om dagen svinget jeg gjennom etter et par dokumenter som jeg hadde skrevet natten før og som jeg hadde glemt. Da traff jeg naboene som bor i en blokk ved siden av, de russlet og smilte i det fine været. De kommer fra Iran, hadde kjøpt seg fiskestang og skulle dra hen og fiske. Jeg stoppet dem og spurte, "jaja..er det ferie?" Nei, ikke være ferie, vi være sånn hver dag, sa de. Mennene er i 40 årsalderen, den ene har drevet et stort byggefirma i følge han selv i Iran, han trener mye og har store muskler. Trond, HVORFOR KREVER IKKE DET NORSKE SAMFUNNET AT DENNE IRANEREN OG HANS VENN ER I ARBEID? MIDT PÅ DAGEN , NORGE SKRIKER ETTER ARBEIDSKRAFT, INNENFOR FAGET.HVORFOR`? VENSTRE VIL HA FLERE INNVANDRERE, ER DET RIKTIG SYNS DU FØR VI HAR FÅTT DE FLESTE I ARBEID?TROR DU DEN NAIVE TRYGDESYSTEMET I NORGE MOTIVERER IRANERE TIL Å TA JOBB?

Trond

18.08.2006 kl.13:46

Jeg tviler ikke at du støtter ditt egent part, Max. En ting er sikekrt hadde du oppført deg slik hadde det vært en sann glede for meg å hive deg i buret. Fint at du nevenr skaen der Max for det er noe venstre har forsøkt å gjøre noe med i åresvis uten at FRP ahr bidratt end ritt. Deres kompetanse som de hadde i I\ran er ikke gyldig i norge. dette er et problem for flere. FRP er hejrtelig velkommen til å ha politikk på dette feltet, men som vanlige r der vel mer inntersert å snakke om alle de fæle teroristene blandt muslimene. Man trenger faktisk innvandrere med kompetanse per i dag. Nå ser det problemet ut til å løse seg litt emd EU utvdielsen. Det komemr til å bedre segf nda mer neste år når Bulgareia og Romania blir mdlemmer.

Mathias

21.08.2006 kl.00:51

Det må være en tilfeldighet at du møtte iranere som er arbeidsledige, de aller fleste iranere er faktisk i arbeid av de jeg kjenner. Frps retorikk om at innvandrere går på sosialen gjelder svært skjeldent iranere, men de finnes selvsagt. Historien viser bare at du har fantasien i orden.

Trond

21.08.2006 kl.01:45

Lurer på om Max hadde reagert på samme måten hvis de personene var medlem av FRP og var hvite??

MAX ANUS

21.08.2006 kl.10:47

Jeg hadde ikke reagert så sterkt hvis de som dro å fisket var hvite norske nordmenn som var arbeidsledige evt. gikk på annen trygd, nei!Når det gjelder denne Mathias fyren så skriver han mye svada, men han klarer aldri å svare på spørsmålet om han mener det naive trygdesystemet i Norge motiverer innvandrere til aktivt å søke jobb, når de gjennom den månedlige trygdeseddelen har mer enn nok penger både til ris, sjallabai, te, sterk krydder mat, skaut, laken , og øl, og kontantkort som de kjøper svart, og nok penger til å sende ut av landet og hjem til sine familemedlemmer.Du Mathias, kjenner jaggu meg mange Iranere i Norge, du er sikkert en nyttig idiot for mange av dem.

Trond

21.08.2006 kl.11:40

Hvorfor hadde du ikked et?? Er nodemnn som går på trygd ærlige, mens Iranere er uærlige?Sakemn er at du ropr deg unna Max hver eneste gang spørsmålet om FRP sitt bidrag og hvofor de kutter i inntegreringfstiltak dukker opp. Jeg har faktisk tro at Mattihas kjenner et Irabnske miljøet litt bedre enn deg. Du møter alle emd FRP brillene uuten å verken ønske eller forsøke å se nyansene i det hele.

Victoria

22.08.2006 kl.11:16

Max: Skulle gjernem høre hvordan du mener trygdesystemet kan bli bedre.Man får ikke automatisk trygdeytelser pga arbeidsløshet, da kan man evt. få dagpenger, og det har frem til 1. juli i år vært Aetats oppgave alene. Nå er det ny reform, NAV. Dersom du har innspill kan du jo sende dem til NAV der du bor, eller nasjonalt. Slutt å vær så sur! Gjør noe med dette istedet, hvis det plager deg!

Victoria

22.08.2006 kl.11:33

Ingen kan bli velstående av å gå på trygd i Norge. Har du noen gang tenkt på at *de kanskje har penger* ? Det er ikke slik at alle som kommer til Norge fra andre land er fattige, vet du.

Trond

22.08.2006 kl.14:46

Kloke ord fra en klok kvinne.

MAX ANUS

24.08.2006 kl.11:53

Det norske trygdesystemet er veldig naivt som i hovedsak utnyttes av imange nnvandrere som kommer hit og kjøper seg BMW, kjører rundt i oslos gater med gullenker til kr. 50.000,- gidder ikke å jobbe, gjør pøbelskap og utøver alvorlig vold som politiet ikke var vant til å se på 70 og 80 tallet. De driver med svart og illegal virksomhet, - det norske trygdesystemet er naivt. Arbeidsledighetstrygd burde vært max på 1 år, har man ikke fisket seg jobb da, så er det på hue og ræva i grøften, når det gjelder innvandrertrygd som jeg kaller det, så er det så naivt at jeg ikke gidder å omtale det en gang.. og, jeg er sur, ja, men jeg gjør noe med det også hver dag!!

Trond

24.08.2006 kl.12:59

Elegangt måte åp omgå hele spørsmålet på, men det er jo typisk FRP. Spør de om en ting oog de svarer på noe annet. Nevn det for dem og de sutrer på at alle forfølger dem.

Mathias Reither

28.08.2006 kl.00:33

Max Anus! Du må være en kremidiot som messer om disse iranerne uten å sette deg inn i forholdene. Du antar at iranere er som mange andre innvandrergrupper i Norge, men der tar du helt feil. De fleste iranere som er i Norge er eller har vært opposisjonelle mot dagens presregime i Iran, og måtte flykte til Vesten av denne grunn. De fleste Iranere som er i Norge kommer fra den iranske middelklassen, hvor det å arbeide og klare seg selv er en del av æresbegrepet og stolthet, og ser det som en fornedrelse at de skal bli forsørget av staten. Derfor streber de fleste iranere fra dag en for å lære seg norsk, for å komme seg inn på norske universiteter og for å ta en høyrere profesjonsutdanning. Derfor finner man veldig mange leger, tannleger og annet helsepersonell blant iranere i Norge, samt en en mengde ingeniører. F.eks. er min fastlege iraner. De som ikke klarer dette, de begynner å kjøre taxi, slik som min svoger som har to taxi-løyver. De fleste iranere i Norge tilhører faktisk høytlønntsyrker i det norske samfunn. Dette er noe du hopper galant over, for du bare messer i gammel frp stil, fordi noen innvandrere syntes det er kjekt å få penger på sosialen, så syntes ikke alle innvandrergrupper dette, deriblant iranere. Dette er fullstendig feil, og du bommer stykt. Du kan gjerne messe om at innvandrer snylter på systemet, men da bør du ta for deg andre innvandrergrupper, en grupp som er mer i henhold til din beskrivelse kan vel være kanskje somaliere. Ikke iranere. For å si det rett ut, du er rett og slett TALENTLØS.

MAX ANUS

29.08.2006 kl.21:55

Jeg er helt enig med deg Mathias at Somaliere er noen banditter og er rett og slett farlige å ha i Norge, som du selv skriver og mener. At fastlegen din er fra Iran, sier jo det meste, da skjønner jeg mye.

Trond

29.08.2006 kl.23:04

Hva er galt emd fsastleger fra Iran jeg triodde du likte at innvandrere utdanent seg og jobbet, eller tar jeg feil

Mathias Reither

31.08.2006 kl.00:33

Han er ingen dårlig lege, og tar seg godt av sine pasienter, og er godt likt i Loddefjord også blant nordmenn. Leger fra Iran helt generelt er blant de beste i verden. Dine holdninger tyder mer på rasehat, enn pragmatisk motstand mot innvandring pga. kulturproblemer, sosialeproblemer osv. Du er imot innvandring av rasemessige årsaker, ikke av samfunnsmessige årsaker. Du er en tulling Max Anus. At du angivelig jobber på universitetet (dersom det er tilfelle) fritar deg ikke fra å være en idiot, vi har jo han der tidligere lederen av Fedrelanspartiet som underviste i filosofi. Jeg vil ikke si at somalier er farlige, men de passer nok mer til ditt bilde av innvandrere som benytter mye sosiale støtteordninger i Norge, enn hva som er tilfelle med iranere.

Mathias Reither

31.08.2006 kl.00:35

Jeg glemte å nevne at fastlegen min skjerte vekk en stor vortelingende greie jeg hadde på ryggen. Han tok en lokalbedøvelse, skjerte den vekk og sende den inn til analyse på Hukeland. Det var unnagjort på 10 minutter. Jeg er veldig fornøy med fastlegen, jeg har ikke han bare fordi han kommer fra samme by som min kone.

MAX ANUS

04.09.2006 kl.11:16

Du bør lære deg norsk før du kritiserer andre Matthias, du skriver relativt dårlig, du skriver at det var unnagjort på 10 minutter, analysen på haukeland eller selve inngrepet? ikke godt å skjønne utifra hvordan du skrur sammen setningene. Videre, "jeg er veldig fornøy med fastlegen..." hva med å putte på en D ? også videre "han tok en lokalbedøvelse" hvorfor smører du smør på flesket? en er unødvendig.... greie hva er det? du må lære deg norsk, men sikkert ikke så enkelt når du må snakke muslimsk med din kone.

Mathias

04.09.2006 kl.12:40

Max! Anus! Min kone er ikke muslim, det har jeg aldri påstått det er bare noe du antar fordi hun er iraner. Hvis du vil vite det er hun tidligere kommunist. For det andre heter jeg ikke Matthias, men Mathias. For det fjerde henger du deg opp i uvesentligheter som følge av at ting går raskt i svingene. Men du unngår det som problematikken.

MAX ANUS

04.09.2006 kl.15:37

Mattthias, lykke til med din iranske familie, snart har du huset fult av mor laken, far laken, søster laken, bror laken i 20 potens. Når jeg tenker meg om så skal jeg slutte å provosere deg, du har egentlige min fulle sympati, skal jeg være ærlig. Jeg er lykkelig samboer med en norsk jente med blondt hår, blå øyner og en veldreid kropp også etter at hun har passert 40 år, igjen, du har min fylle sympati.

Mathias

04.09.2006 kl.19:09

Jeg tror jeg ler meg i hjel.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits