Pengekrangel i Efta

Mens europa samles er et enklete uteforstående som har andre ting å gjøre. Sveits som lenge har vært en del av nei-Siden i Norge store foregangsland vil nå betale mindre til efta.
Dette vil selfølgelig få nei siden til å jube. Sveits er jo et fremdragende demokrati som står mot alt inetrnasjonalt press og trender. Vel selv om det er noen skjær i sjøen når dte gjedler mengden svarte penger fra ulike diktatorer og regimer som de har skjult opp gjennom årene.
Uannsett er det alltid morsomt å høre at nei sidene r kritisk til all den farlige kapitalismen i Eu, når alternativet deres er den mest kapitalistiske av dem.

Én kommentar

Martin

17.09.2006 kl.16:41

"Uannsett er det alltid morsomt å høre at nei sidene r kritisk til all den farlige kapitalismen i Eu, når alternativet deres er den mest kapitalistiske av dem." Det skjønte jeg ikke. hva mener du, Trond?

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits