Hvorfor så overasket??

Senterpartiets leder Åslaug Haga har gått inn for OL i Tromsø noe som ser ut til å ha satt sinnene i kokk enkelte steder noe jeg sliter med å forstå. Jeg kan forstå at både Oslo og Trondheim er sure fordi de ikke får statsråden sin støtte, men kom hennes standpunkt som noen stor overaskelse?? Senterpartiet har i kommenede valg ingen stemmer å hente i verken Oslo eller Trondheim, men sjansen er derimot større i Tromsø og disktriktene.
Så kan man kalle dette egoistisk og at hun kun tenker på sine egne, men isåfall ville ikke hun være den første som tenker i de baner.
Trond Giske gikk inn for rockemuseum i Trondheim tilfeldig??
Er det heller tilfeldig at politikkere i Grenland går inn for gassrørledning til Grendland??
Er det overhodet rart at politikkere på stortinget generelt sett kjemper for saker og ting til sine hjemområder eller områder der de ønsker økt oppsluttning og støtte??
Dette er en del av politikken sin gang og man kan like det eller ikke, men være sur på Haga fordi hun gjør som alle andre blir vel litt merkelig.
Nå tror jeg ikke at dette frieriet fra Haga vil funke andre steder en evenuelt Tromsø og områdene rundt og alle som kjenner til Norsk politikk vet jo at man har behov for litt mer støtte enn som så. Men at det kan hjelpe Haga sitt parti til en ekstra ordfører i en eller annen kommune skal man ikke se bort ifra.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits