B mennesker organiser dere

B mennesker organiser dere

Hvis du har vanskelig for å komme deg opp om morgenen, men til gjengjeld er våken og opplagt til langt utpå natten? Da kan du kanskje vurdere å flytte til Danmark og melde deg inn i nystiftede «Foreningen B-samfunde

Jeg syntes dette var et strålende innativ og ønsker defor å få ignag noe av det samme her i Norge. Hvis flere er inntresert så bare si ifra.

les mer i Dden Danske avisen Politikken

8 kommentarer

Sexy Sadie

19.01.2007 kl.14:01

Hvorfor ikke et lignende initiativ her på bjerget i stedet?

Grenseløs

19.01.2007 kl.14:08

Jeg er så absolutt interessert, selv om jeg er generelt kritisk til klubber og medlemmer av klubber.

Mathias

19.01.2007 kl.18:05

Trond! Dette har lite med saken å gjøre, men jeg syntes at det begynner å bli sparsomt med kommentarer på denne bloggen i det siste. Mulig innleggene dine ikke er fengene nok og kanskje fra tid til annen litt kjedelige, selv om de tar opp viktige temaer. Eller kanskje folk har blitt lei av blogging???

Trond

20.01.2007 kl.00:41

Sexy: Tja si det, kanskje man sov i timen. Grenseløs: ÅSå fint da. Vel hvordan det skal arrangeres har jeg ikek tenkt på ennå, men rimlig løst blir det.Mattihas: Ja du har så rett. Jeg har nok blitt litt kjedelig i det siste, men slik går det i peroder. Nå er jeg vel heller ikke blitt regnet som en av bloggeliten. Får skjerpe meg litt.

21.01.2007 kl.13:02

Idealsamfunnet/Moralen til Trond Tveiten må være: Man skal sove lenge om morningen og være oppe om natten og se filmer og drive med data, samt kortspill så lenge andre står opp om morningen og drifter A/S NOrge og at vi som er med som gratispassasjerer i samfunnet kan få trygd.

Trond

21.01.2007 kl.14:12

Jaså er det det. Skal si du er litt vel kjapp med konklusjonene. Har du føgt med i timen vet du at jeg nå heter Trond WEathne Tveiten. Enkelte ting endrer seg med årene vet du.Idealsamfunnet mitt er et langt mer fleksibelt samfunnenn i dag. Det betry ikke at folk skal la være å jobbe å mota trygd, emn at hele samfunnet ikke trenger å drives mellom 8-4. Forstår??

21.01.2007 kl.15:37

ok, enig :)

Trond

21.01.2007 kl.19:19

Kjempefint.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits