En god nyhet

Ja se t folkens. Nå har ol gjort oss alle til tv slaver ( nesten alle jeg gir blaffen ) og enklete eksteskap begynner å gå opp i limmingen. Nasjonal selvgodhet, økt nei til eu og økt støtte til FRp ser ut til å gå hånd i hånd og gjør det ikke akkurat morsomt å lese avisene.
Derfor gletr det meg stort da jeg kom over denne lille gladsaken her som jeg fant i aftenbladet: Universitetet i Stavanger hadde regnet med 20-30 deltakere til seminarene om menneskerettigheter. Nå er nesten 130 påmeldt. Og ikke bare det, men videre kan man lese: Folk ringer ennå og spør om de ikke kan være med, til tross for at fristen er gått ut, sier førsteamanuensis Ketil Fred Hansen
Kan ikke annet å si at slike ting gjør enn litt glad. det ser ut til at folk sakte men sikkert har begynt å oppne øynene for alvoret. Den økende  Nasjonalisme, kristen fundementalisme, islams funementalisme osv ser ut til å oppta sinndige mennekser. Håper det bare ikke er for sent.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits