Sladderbladene taper terreng


Dette er faktisk et meget positivt nyhet som gleder meg. Kan det hende at folk har blitt lei av søppel og heller vil ha noe skikkelig å fylle hodene sine med?? Mye kan tyde på det i Dagsavisen kan man lese dette: Mens løssalgsavisene taper terreng, opplever de små nisjeavisene en oppblomstring. Klassekampen-redaktør Bjørgulv Braanen mener den politiske pressen er på vei tilbake.

Videre skriver de: Dagbladet og VG sliter i motbakke. Men i den andre enden av skalaen opplever nisjeaviser som Morgenbladet, Klassekampen og Vårt Land solid vekst flere år på rad.

Er det ikke på tide nå at en del andre aviser faktisk skjerper seg og setter debatt og skikkelig nyhetsdekning i fokus. Jeg tror mange med meg har begynt å bli drittlei av på få servert Røkke sine hytteprosjekter istedenfor skikkelig nyhetsstoff.
Håper nå at Tv kan skjerpe seg og slik at vi blir kvitt slikt søppel som holmgang og får skikkelige debattprogrammer og utspørringer.
Se bare på BBC World og Svensk tv de har forstått hvordan det skal gjøres.


Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits