Hverdagshelter

Hverdagshelter

torget i Porsgrunn står Svein Wiedemann og selger blomster for at fattige i Bulgaria skal få det bedre.

I diskusjonen rundt hvem som skal fpå fredspriser og utmerkelser syntes jeg det kanskje er på tide og ta en titt på de menenskene som i hverdagen ofrer tid og krefter for ting de tror på. Ikke er de stortingsmenn, leder for kjente organisasjoner eller kjendiser. Allikevel bruker de tid og krefter for å gjøre noe for mennesker i nød. Kanskje jeg lyder litt patetisk og sentimental nå, men jeg syntes faktisk at disse mennene og kvinnene burde æres litt mer.
I en av lokal avisene fra mitt fødelsested Skien fant jeg denne gladsaken. Svein Wiedemann fra Kragerø som over ti år har jobbet for de fattige i Bulgaria. Han solgte sitt hus og sin bedrift for å sin sak. Dette står det absolutt respekt av og han burde være et forbilde for alle andre.
Prosjektet heter Balkan misjonen så det er jo bare å støtte det.

3 kommentarer

Knut Stian Olsen

18.06.2006 kl.11:31

Hadde jeg vært i eller i nærheten av Porsgrunn ville jeg kjøpt blomser av denne mannen...Nå er jeg litt langt unna, men min moralske støtte har han ihvertfall

Trond

18.06.2006 kl.11:38

hehe det hjelper det og. Men duker det opp et lignedne tiltak nær deg så skal jeg si ifra.

Martin

18.06.2006 kl.13:09

Veldig bra =)Vi trenger mennesker som uselvisk tenker på andre og gjør noe for dem, uten å måtte komme på tv for det. Dette viser bare at en ikke trenger å være i noen høy stilling for å hjelpe- bare en legger godviljen til så kan en klare utrolige ting.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits