Frustrasjon

For dere som pleier å besøke denne siden så har dere sikkert sett at den ikke har blitt oppdatert på en liten stund. Det er ikke på grunn av Holtas sine latterligte utbrudd, men på grunn oppryddning.
Jeg er i ferd med å rydde opp i arkivetsystemet så det blr lettere å finne frem til eldre innlegg. Alle innlegg er ikke sotert ennå, men før helgen skal det være klart.

I tillegg er det på grunn av meget sterk frustrasjon.Det ser ut til at nærmest alle bildene i bloggen min er ødelagt og jeg har ingen anelse på hvordan det skal fikses. Nå ber jeg til høyere makter at blogsoft klarer å ordne opp i det.
Uannsett skal jeg være tilbake i form i løpet av meget kort tid.

3 kommentarer

Sexy Sadie

18.07.2006 kl.15:26

tøft.

Småen

19.07.2006 kl.01:31

Ja hei du. Jeg kommer nok ikke tilbake til Bergen, men kommer til å iføre meg mokkasiner bart og skinnvest til høsten.Jeg er lei liksompolitiet i bergen. Politiet også, men det e en annen sak. Alt jeg vil si her er at de ikke fikk tatt meg for noe jeg ikke har gjort, men gir seg ikke med det..

Trond

19.07.2006 kl.01:54

Velkommen skal du være tilbake. Skal nok passe på at byen står sånn någenlunde til du kommer tilbake.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits