Litt reklame

Jeg føler faktisk at jeg kan gjøre det nå.  Jeg er faktisk ikke verdens mest datahendige person derfor ble jeg meget glad når jeg fant dette forumet her http://forum.blogsoft.net/ Fint sted for oss som knotter oss gjennom datahverdagen. Stedet her slevfølgelig ledet av Blogsoft egen Raymond Kristiansen, en god venn og en dyktig blogger. Mannen har stort sett lært meg det jeg kan om blogging i tillegg til at han sikkert har bitet negler i irritasjon over mine spørsmål om selvfølgelgheter. Uansett et bra forum for folk med mange spørsmål.
I tillegg skal Europabevegelsen ha et aldri så lite seminar i Bergen den 18-20 november. Der vi blandt annet skal ta opp temaet blogging og muligheten for å drive det den vidre Europakampen. Vi har ikke alverdens med midler så vi vil helst hente inn en dyktig blogger fra Bergensområdet. Hvis noen føler seg kallet eller har forslag til navn hadde det vært fint om de kunne gi meg tilbakemelding snarest.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits