Pinelig for Norge

Kall meg gjerne en arrogant person, men jeg syntes allikevel at fremgangen til Frp på meningsmålingene er pinelig. Så pinelig syntes jeg det er at jeg vet ikke om jeg ønsker å fortelle at jeg er norsk neste gang jeg er i utlandet.
Jeg forstår folks frykt for muslimske ekstremister, men dette er lov til å sette seg ned å bruke hodet sitt litt for det.
 Vi er gjenkjennelig for velgerne – vi står for en stø kurs, sier Jensen til VG.
Stø krus?? På en måte har hun faktisk rett. FRP har holdt tradisjonen ved like med å skifte politikk annethvert sekund, bryte ethvert for forn samarbeid for å vinne noen spaltemeter i pressen, beskylde alle for alt vondt, sutre og bli syntes synd på osv.
Jeg håper det andre borgelige partiene holder fortsatt stø kurs og ikke gir etter for viktige prinsipper for litt makt. Selv om jeg aldri vet om høyre kommer til å klare å motstå fristelsen.
Håper dette er et forbigående fenomen, men det ser farlig ut for landet nå.16 kommentarer

Barrabas

19.02.2006 kl.20:09

Jeg har ikke fakta sjekket påstanden min, men jeg skriver utifra hva jeg mener å huske å ha lest.Er ikke ytterpunktene i norsk politikk å regne for SV og FRP? Jeg er klar over at det finnes andre også, men de er veldig små. Nå la oss si at i løpet av de siste 5 år så har SV på ett eller tidspunkt hatt en oppslutning på (la oss si) 25 prosent. La oss også si at også FRP har hatt en oppslutning på (la oss si) ca 25 prosent i løpet av de siste 5 år.Dette trenger ikke ha skjedd på samme gallupp, det er ikke poenget mitt. Men hvis det stemmer at FRP og SV er ytterpunktene i norsk politikk og at de på ett eller annet tidspunkt i løpet av de siste 5 år har hatt en oppslutning på nesten 50 prosent, er ikke da nordmenn og Norge i en viss fare for å "gå amok"?Kan vi risikere at vi ender opp med to klare poler, likt som i USA? Jeg stiller vel kanskje det samme spørsmålet som deg, men dette synes jeg er skremmende. Sleng gjerne inn noen religøse fundamentalister og noen ideologiskt hjernevaskede skrullinger i samme slengen, bare for å gjøre det skikkelig skremmende.

Trond

19.02.2006 kl.20:53

Jo det kan hende det. Men det mest inntresante er jo at de som ofte stemmer ytterst ut til venstre er oftest soamme som kan finne på å stemme ytterts til høyre.At Usa har to klare motpoler stememr ikke helt. man må huske at innfor demokratiske parti og det rpublikanske parti eksisterer mengder av ulike fraksjoner. Man må huske at statene i usa er partikuluren høyst forskjellig.

Mathias

19.02.2006 kl.21:38

Trond! Ja, en del Frp-velgere stemmer faktisk fra tid til annen RV, tro det eller ei. Dette er ihvertfall min erfaring fra min tid som telefonintervjuer ved OPINION.

Trond

19.02.2006 kl.21:45

Ja jeg har jobber med meningsmålinger selv og har mange tganger blitt meget forundret over det jeg hører

Conad

20.02.2006 kl.00:33

Slapp av - FrP har alltid tatt avstand fra muslimer generelt, og når nyhetene har stadige innslag om muslimske ekstremister vinner FrP på det. Når det gjelder fremmedfiendlighet har FrP holdt en stø kurs. Når bråket roer seg vil situasjonen normaliseres. Det er ett mye større problem at FrP har rundt 20% i en normalsituasjon enn at de har over 30% nå.At noen hopper fra FrP til RV og tilbake er vel egentlig naturlig hvis man tenker på at mange av disse stemmene ikke stemmer FrP eller RV fordi de støtter disse - men fordi de protesterer mot de etablerte.

Martin

20.02.2006 kl.13:03

Dèt minner meg på en ting..skrevet på noe til siden vår?

Zyklon

21.02.2006 kl.01:31

Kjære Trond, Mathias og Martin:Dere ynkelige krek fortjener hverandre. Men la andre slippe å lese den påtatte trøsteklappingen og lett-intime, senpubertale kosepludringen deres. Hvis dere er usikre på dette kan dere gjerne starte en meningsmåling....

Trond

21.02.2006 kl.01:36

Zyklon har du husket og ta medesinen din

Zyklon

21.02.2006 kl.04:02

Aaaahhh.....medisinmann-trikset.....haha.Først og fremst må du gjøre noe med dysleksien din. Det gjelder manglende punktum samt hvordan ordet "medisin" staves.

Barrabas

21.02.2006 kl.09:58

zyklon" Men la andre slippe å lese den påtatte trøsteklappingen og(...)"Ha ha ha, zyklon klarer ikke å la være å lese det som står her.

Zyklon

21.02.2006 kl.14:52

Scjææmpe azzå...Bloggen skulle omhandle Frp. Men før jeg kom inn i denne var kozen deres allerede igang.Tapere.

Barrabas

21.02.2006 kl.15:50

HA HA HA HA, Du måtte "lese den påtatte trøsteklappingen og lett-intime, senpubertale kosepludringen deres", igjen. Klarer ikke å la være?

Trond

21.02.2006 kl.16:35

IHelt utrolig hvordan enkelte kommer tilbake ¨gang etter gang bare for å fortelle hvor mye se ikke likerd et som står her.

Zyklon

22.02.2006 kl.21:58

IHelt utrolig hvordan enkelte kommer tilbake ¨gang etter gang bare for å fortelle hvor mye se ikke likerd et som står her.Svar:Helt utrolig hvordan enkelte kommer tilbake gang etter gang bare for å vokte bloggen sin som en lett irritabel skjødehund.

Trond

22.02.2006 kl.22:49

Gjjeeesp. var det det eneste du klare å finne på. Å vokte seg mot deg?? Ja for en utfordring.

23.02.2006 kl.15:59

Zyklon er en drittstøvel og en psykopat av dimensjoner.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits