Vil gi politiet vetorett??

At en av tre nordmenn føler seg utrygge på byen, vil KrF gjøre noe med. Vetorett til politiet i skjenkesaker er et tiltak.

Hva skjer inne i en krfer sitt hode når han skal tenke frem skjenkepolitikk. En ting e rå redusere skjenkebevilgner, men å gi politiet vetomyndighet??
Er det slik at så lenge krf ikke får fleratt for sine meninger så er det slike desperate forslag de kommer med.
Jeg vil ikke under noen omstendighet støtte et slikt forlsag og håper at ingen av de andre partiene heller gjør det.
Det er folkevalgte som skal at de politiske besluttningende, ikke politiet.

6 kommentarer

Martin

20.02.2007 kl.08:30

Dette er et fornuftig forslag synes jeg. VI får se hva de andre partiene mener om dette da.

Trond

20.02.2007 kl.10:12

Så krf har lyst til å innføre politistat på nenjkelte spørsmål?? Inntresant å se at Krf viser så liten repspekt for de folkevalgte

Martin

20.02.2007 kl.11:31

Politiet har mer kompetanse på disse områdene enn det de aller fleste politikere har.Der kompetansen ligger, burde også en delvis elelr full makt kunne ligge. F.eks burde kirken kunne velge sine egne biskoper.

Trond

20.02.2007 kl.11:34

Militæret har mer kunnskap på forsvars saker, hvorfor ikke gi dem egne fullmakter?? Hvorfor ikke ta fra politkkere makt på helsepolitikk fordi leger vet vel sikkert bedre?? Dette kunne man fortsatt i en evighet. Hvorfiorn ikke avskaffe demokratiet og overlate det til et eliutestyre??

Martin

20.02.2007 kl.12:42

Wow, snakk om å dra det langt. Hva mener du er problemet med at politiet får mer innflytelse på dette området?Når det gjelder forsvarspolitikken tror jeg du finner gode grunner selv for hvorfor den skiller seg sterkt ifra det vi faktisk diskuterer her.

Trond

20.02.2007 kl.12:49

Jeg har problemer med at makt blir tatt fra folkevalgte organer og gitt til ikke folkevalgte organer. Det er folk gjennoim valg av politikkere som skal bestemme sjenkepolitikk og ingen andre. I likhet med at helsepolitikken i dette landet skal vedtaes av politkkerene og ikke av leger og sykepleiere.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits