Petersen hardt ut mot SV og Willoch

Med den overskriften måtte jeg selvfølgelig åppne avisen. Ikke fordi jeg er noe spessielt inntersert i de interne krangelne i høyre, men Jan Pettersen endelig kom med en selvstendig politisk mening. For oss som fulgte med fyren når han var utenriksminister forstå jo at dette var en vanskelig sak. Det var jammen ikke lett for ham å å bortforklare hvorfor Usa hadde rett til å gå inn i Irak.
Hvorvidt vi egentlig hadde trengt en utenriksminister som Jan pettersen er jo et spørsmål man må få lov til stille seg selv. Man kunne vel egentlig bare satt inn en papagøye som sa jajajajaja så fort en fra Bush administrasjonen kom med en ordre. 
Det er fint at noen konservative lærer seg å tenke selvstendig og ikke følge andre. derfor bør Pettersen ta  å lytte til en statsmann som Willoch og ikke være så desperat etter å tilfredtille sine venner i det hvite hus.  

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/politikk/article1319344.ece


8 kommentarer

VamPus

19.05.2006 kl.21:00

Jan Petersen? Egen mening? Sikker på at det var vår (les: Høyres) Jan Petersen? Kanskje kroppen hans har blitt tatt over av en alien og nå begynner å agere på egen hånd. Hvorfor en alien vil bruke kroppen til Petersen er jo en annen sak. Det samme er at en alien ville gjort at han "agerte på egen hånd". Hm. Trenger en øl nå tror jeg..

Trond

19.05.2006 kl.21:45

Jada det er deres kjære Jan jeg snakker om. En alien ville sikkert okupert jan Pettersen sitt hode fordi det allerede var god nok plass der.

Lasse G. Dahl

19.05.2006 kl.21:52

"En alien ville sikkert okupert jan Pettersen sitt hode fordi det allerede var god nok plass der"Humre.Den var jo morsom, jo :-)

Per

19.05.2006 kl.22:09

Hvis man hørte etter og ikke var så opptatt av tillærte dogmer (som høyreside=dårlig, venstreside=bra), så kunne man faktisk hørt at Petersen ofte nyanserte sitt syn og ikke alltid var enig i det som kom fra Washington. Men det krever jo at man faktisk *lytter* til det som blir sagt - og ikke har forutinntatte holdninger...Når det gjelder Willoch så virker det på meg som om han har blitt en SV'er på sine gamle dager.

Trond

19.05.2006 kl.22:59

Jeg er i8kke så opptatt av tillærte dogmer, men det untar meg ikke får å syntes Jan Pettersen er en idiot i den kalssiske greske betydning. Har lyttet til Pettersen i åresvis, men si kanpt nok noe. Snakker om tillærte dogmer, bare fordi Willoch har lært noe nytt på sinde eldre dager er det jo ikke snakk om han blitt sosialist.

hervé

20.05.2006 kl.00:14

Se på dette:?Another Fox commentator lamented a day before the July 7 terrorist attacks in London that the International Olympic Committee had ?missed a golden opportunity? because, if France had been selected to host the 2012 Olympics, terrorists would ?blow up Paris, and who cares??http://www.taipeitimes.com/News/world/archives/2005/10/07/2003274803Takk Bush administrasjonen, takk fox news, takk for å vaere "fair and balanced". Jeg har aldri sett sånn ekstremismen mot Frankrike på US tv... Jeg er sint og veldig trist.

Trond

20.05.2006 kl.00:26

ta det med ro Herve. Det er Fox News man snakker om. Et hvert menneske med fornuft tror ikke sprøytet de kommer med.

lassaronen@humbug.no

22.05.2006 kl.21:43

I am still in Romania, at the moment I am sitting in my hotel, named Hotel Mamaia, just located an half an hour from the Constansa Airport. I was really surprised over the standard. You know, mr. caeusesco and his wife have a lot of ressidensial/penthouse flat few meters from the black see. It is very sheep down here, you get a bear for only two krones. I will invite Mr. Wathne down here, I will pay his expences, so he can have a look into this new member of EU.Best regards Mika/friend of lassaronen.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits