FRP ror seg fortsatt unna

På en måte er jeg litt imponert over FRP. De siste ukene har de gjort alt for å ungå forkus på deres egene stortingsregnskaper. Jeg tok denne debatten på veggavisen til tv 2 og det eneste FRP tilhengerene klarte å lirke av seg var hvordan dette var en kampansje satt i gang av sosialistpresssen i Norge. Eller på godt norsk slik at folk flest forstår det , den delen pressen som graver i ubehagelige sakene til FRP.
Nå vil FRP ha innsyn i bilbruken til Jageland noe som i seg selv er greit nok, men det endrer ikke det faktum at de selv holder tilbake informasjon for folk flest. FRp vil fortsatt ikke åpne sine stortingsregnskaper og hva de enn måtte finne på andre endrer ikke det faktum seg noe som helst.

FRP vil helst diskutere alt annet som illojale mørkhudete mennesker i UDI eller hva allle andre gjør. Når skal vise dannelse og respekt for folk flest med å vise hva de selv forsøker å skjule.
Vi venter i spenning. Jeg kommer ikke til å slutte med å presse på dette spørsmålet til det kommer et svar.

42 kommentarer

Shoaib

19.06.2006 kl.13:05

Hold presset oppe, tror vi bare har sett tippen av isberget!

Trond

19.06.2006 kl.13:08

Jeg kan garantere deg det. Det er fortsatt mye å ta tak i og i denne bloggen kommer ikke til å holde kjeften.

Max Nus

19.06.2006 kl.19:35

Jeg vikarierer for Hasse når han er på sommerkurs ved Harvard in the US,Jeg har fått beskjed om å passe på diverse sosial liberale blogger som hetser oss frpere.Jeg konstanterer at du gjør et stort nummer av at FRP har svindlet skattebetalerne for penger, som du insinuerer.Folk flest mener at venstre bør ligge lavt i terrenget, hva med taxi og frisørregningene til hun dere overvektige venstre dama da? Prinsippielt er det ingen forskjell.

Max Nus

19.06.2006 kl.19:49

Jeg er helt enig med denne Shoaib, som skrev over at vi bare har sett toppen på isfjellet. Ja, det er det vi har, - når det gjelder snillistisk innvandrings og asylpolitikk ledet av venstre når de satt i regjering sammen med Stas minuster Kjell Bjarne.

Trond

19.06.2006 kl.20:12

Ja og det hadde jo utrolig mye med denne saken å gjøre eller hva. Leste du innelgget fikk du med dega t dette handlet om åpning av regnskap. Men du kan sikkert fortelle hvorfor FRP ikke vil gi innsyn TIL FOLK FLEST. buhu har Kjell Magne behandler dere dårlig buhu. Når skal sutringen deres over at Kjell Magne viste sosial inntligens over det å følge det halv brune dritt partiet ditt.

Trond

19.06.2006 kl.20:19

Foresten Max Manus, nektet Venstre innsyn?? nei det gjorde de ikke. Vi skammer oss ikke over det vi har gjoirt, emn vi tar gjerne en debatt om det.FRP deri mot. Opptrer som kjeltringer flest. Så lenge FOLK FLEST ikke vet noe, så er det ikke kriminelt.Puh jeg kunne også treng meg egen bil og privattrenner.

Mathias

20.06.2006 kl.00:30

Mad Max! Så du ser trusselen til de sosial liberale bloggerne? Trusselen kommer ikke derfra, prøv heller sosial demokratiske blogger også. Men ting skal jeg si deg Carl I. Hagen er et stort rævhol og konen er et tjorereir, for å sitere en viss skribent i Bergen

Trond

20.06.2006 kl.01:06

Max anus ser fiender overalt. Nå har jeg ikke sett så mange sosialdemokratiske bloggere her på nettet forløpig mattihas.

Mathias

20.06.2006 kl.01:31

Sosialdemokratiske og sosialistiske som han Drægnien. Men for å ta saken så er jo hovedpoenget at Frp har i alle år hylt over at politikere fra andre partier sløser med skattebetalernes penger, også på slutten av sin karriere gjør Hagen det kunststykke å bli avslørt som nettopp en politker som sløser med skattebetalernes penger, og da kan ikke Frp forvente at vi har mye medlidenhet med dem. Skal man fronte en sak så må man holde sin sti ren, og ihvertfall ikke fronte moderat bruk av skattebetalernes penger også spandere på seg en tur til Lofoten med kjerringer til en halv million. Dette blir for drøy kost for folk flest. Da blir Victor Nordmans litt lange middager peanøts i forhold. Beløpet det var snakk om den gangen var visst skarve 20 000 kroner. Så nå må bare Frp innrømme skyld og begynne å oppføre seg som voksne mennesker som Carl I. Hagen sier, og ikke oppføre seg som ungene i barnehagen; "Det va'kkje meg, det var han der!". Carl I. Hagen bør innkalle til pressekonferanse å be "folk flest" om unnskyldning. Til slutt så håper jeg økokrim tar tak i denne saken.

Mathias

20.06.2006 kl.01:32

Dessuten er jo disse reisene ikke opplyst til ligningsmyndighetene, så det er ikke bare sløsing med skattepengene VÅRE, men også skatteundragelse.

Trond

20.06.2006 kl.01:49

Det eneste jeg ebr om er full åppenhet rundt støtten til stortingsgruppene. Også Jageland sitt såkalte bilforbruk. Alle kort på bordet fra alle. Så slipper vi dette i fremtiden.

Tone

20.06.2006 kl.14:07

Max Nus, kan ikke skjønne hva innvandringspolitikk har med frps skatteunndragelse? Det er vel dessuten en vesetlig forskjell på Trines regninger og Carls turer. Det ene er kriminelt, det andre ikke.Om du kaller dette hetsing av frpere, så kan du vel selv tenke deg hvordan folk med litt mørkere hudfarge følte seg under valgkampen i fjor- frp hadde jo en aldeles nyydelig valgkampbrosjyre.

MAX@NUS.NO

20.06.2006 kl.19:07

Mathias, hvordan støtter du deg rettslig i din påstand om at Carl I. Hagen har utført en kriminell handling og bør etterforskes av Økokrim? Svar! - Pengene er ikke missbruk av skattemidler, de er allerede vedttatt og overført til FRPs stortingsgruppe, hvordan de bruker det internt er en sak for FRP og det interne etikette i parlamentet.

MAX@NUS.NO

20.06.2006 kl.19:12

Tone, hva er den prinsippielle forskjellen på Trines bruk av frisør og taxi vs Hagens studieturer av i nordområdene og i eks. St. petersburg?Tone, hvordan støtter du deg rettslig i påstanden om at Hagen bør tiltales for skatteundragelse? Du er altså imot den norske rettstatens grunnleggende prinsipper at man er uskyldig til det motsatte er bevist. Har skatteetaten kommet frem til en innstilling overfor Økokrim med anbefaling om domsutøvelse overfor Hagen ? er dette gjort? - Og, hva ville du sagt hvis en FRPer hadde dømt er innvandrer før han var dømt av en norsk domstol?

Mathias

20.06.2006 kl.20:01

Mad Max! Les BA, det er ikke jeg som sier det. Men for å ta det konkret; disse reisene er meg bekjent ikke oppgitt til ligningsmyndighetene og derfor har Oslo Ligningskontor begynt å se på saken, så da får vi se hva slags konklusjon de kommer til. Hadde disse reisene vært oppgitt, hadde jo saken ikke vært noen sak for Oslo Ligningskontor. At pengene er overført til Stortingsgruppen er ganske uinteressant, da dette utvilsomt hadde skjedd om dette pengesnusket hadde blitt oppdaget. Jeg kan også svare for Tone. Forskjellen mellom Trine Grandes frisørtimer og Carl I. Hagen er at hennes frisørtimer er oppgitt og allment kjent, mens Frp-toppenes koseturer med sine kjerringer har skjedd uten at de er oppgitt. Dette må jo selv en evneveik Frper skjønne. Dessuten kan jo frisørtimene rettferdiggjøres ved at det er viktig at våre stortingsrepresentanter ser nogenlunde bra ut og om Trine Grande har et hår som står i alle retninger, er jo det en helt grei sak at Stortinget betaler frisørregningene. Poenget til slutt er ikke hva andre partier gjør eller ikke gjør, men det faktum at Frp har hatt et helt "HYLEKOR" om at politikeren bruker skattebetalernes penger, også gjør de jo akkurat det samme selv. Ingen andre partier har vært så opptatt akkurat dette som Fpr. Derfor farer Frp med mega dobbelmoral.

Mathias

20.06.2006 kl.20:03

Faktorer som Oslo Ligningskontor vil ta stilling til er jo om saken skal oversendes Økokrim.

MAX@NUS.NO

20.06.2006 kl.21:13

Mathias, du skriver følgende "Dette må jo selv en evneveik FRPer skjønne". Det du skriver er at 30% av den norske befolkning er evneveike jf. dagens meningsmåling. Det sier jo en hel del om hvilket nivå du befinner deg på, du stigmatiserer en hel gruppe, samtidig som du kritiserer FRP for å stigmatisere hele grupper som, alenemødre, samer, muslimer osv. Du har forsatt ikke svart på hvordan du støtter deg rettslig i din påstand om at FRP har utført en handling som bør få strafferettslige konsekvenser. FRPs interne regnskap er forøvrig revidert og godkjent av partiets revisor i henhold til god regnsskapsskikk og i hht. regnskapsloven, og innenfor ligningsetatens ABC. At saken er overført til ligningsvesenet er en formell prosess utifra den medieomtale saken har fått, intet negativt vil bli funnet.Du Mathias får heller konsentrere deg om å få noen til å svare på din latterlige iranskblogg.

MAX@NUS.NO

20.06.2006 kl.21:16

Konstanterer også at Lars Sponheim ikke vil kritisere og fordumme FRP for denne saken, men heller feie for egen dør som han sier, og senest uttalte i dag tirsdag. At han har noen unge liberale apekatter i fri flyt er jo kjent for folk flest.

Mathias

20.06.2006 kl.21:43

Jeg mener selvsagt partimedlemmer. Når det juridiske grunnlaget kan du begynne med dette i skatteloven: Arbeidsinntekt § 5-10. Fordel vunnet ved arbeid Fordel vunnet ved arbeid omfatter blant annet: a. lønn, honorar, feriepenger og annen godtgjørelse vunnet ved arbeid i og utenfor tjenesteforhold, men ikke i virksomhet. Som annen godtgjørelse anses blant annet tantieme, gratiale, ventepenger, drikkepenger, provisjon, premier, priser, stipend og lignende ytelser, samt ytelser som omfattes av §§ 5-11 til 5-14, b. godtgjørelse som medlem av styre, representantskap, utvalg, råd og lignende, c. ytelser som trer i stedet for arbeidsinntekt, herunder 1. dagpenger under arbeidsløshet etter folketrygdloven kapittel 4 2. sykepenger etter folketrygdloven kapittel 8 og stønad etter kapittel 9 3. fødselspenger og adopsjonspenger etter folketrygdloven kapittel 14 4. dagpenger i privat syke- og ulykkesforsikring, se likevel unntak i § 5-15 første ledd j nr. 4, d. vederlag til arbeidstaker i forbindelse med opphør av arbeidsforhold ved avskjed, oppsigelse eller avtale med arbeidsgiver, se likevel unntak i § 5-15 første ledd a nr. 1 og 2, e. erstatning for ikke-økonomisk skade ved usaklig oppsigelse eller urettmessig avskjed, jf. arbeidsmiljøloven § 15-11 og § 15-14, så langt erstatningen overstiger 1 1/2 ganger folketrygdens grunnbeløp. Endret ved lov 17 juni 2005 nr. 62 (i kraft 1 jan 2006 iflg. res. 17 juni 2005 nr. 609). Endres ved lov 21 april 2006 nr. 10 (i kraft 1 jan 2007 iflg. res. 21 april 2006 nr. 428). § 5-11. Utgiftsgodtgjørelse (1) Med utgiftsgodtgjørelse menes ytelser som en arbeidstaker mottar til dekning av kostnader i forbindelse med utførelse av arbeid. (2) Utgiftsgodtgjørelse er skattepliktig så langt den a. gir overskudd etter dekning av kostnader i forbindelse med arbeid, eller b. dekker private kostnader, selv om kostnadene er fradragsberettigede. (3) Departementet kan gi forskrift til utfylling av første ledd og om i hvilken utstrekning reglene om forskuddstrekk i utgiftsgodtgjørelser skal gis tilsvarende anvendelse ved ligningen, jf. skattebetalingsloven § 5 nr. 1 bokstav c. Endret ved lov 20 des 2002 nr. 99 (f o m inntektsåret 2003). Endres ved lov 17 juni 2005 nr. 67 (i kraft fra den tid Kongen bestemmer). § 5-12. Naturalytelse (1) Med naturalytelse menes enhver økonomisk fordel som ytes i annet enn kontanter, sjekker og lignende betalingsmidler. (2) Verdien av naturalytelser fastsettes etter § 5-3 med mindre annet er særskilt bestemt. (3) Ved helt eller delvis fri kost og losji settes fordelen til den verdien som er fastsatt for beregning av forskuddstrekk etter skattebetalingsloven § 6 nr. 2. (4) Fordel ved rimelig lån i arbeidsforhold fastsettes til differansen mellom en normrentesats og lånets faktiske rentesats. Departementet fastsetter normrentesats til bruk ved beregning av fordel ved rimelig lån i arbeidsforhold. Fordel ved rimelig lån fra arbeidsgiver regnes ikke som inntekt når lånet - når det blir gitt - ikke overstiger 3/5 av grunnbeløpet i folketrygden og tilbakebetalingstiden er høyst ett år. Departementet kan gi forskrift til utfylling og gjennomføring av denne paragraf. (5) Fordel ved privat bruk av elektronisk kommunikasjon dekket av arbeidsgiver beregnes etter satser som fastsettes av departementet. Departementet kan gi forskrift til utfylling og gjennomføring av første punktum. Endret ved lov 20 des 2002 nr. 99 (f o m inntektsåret 2003), 12 des 2003 nr. 107 (f o m inntektsåret 2004), 9 des 2005 nr. 113 (f o m inntektsåret 2006). Endres ved lov 17 juni 2005 nr. 67 (i kraft fra den tid Kongen bestemmer).

Mathias

20.06.2006 kl.21:47

Mad Max! Videre finnes det forskrifter som regulerer reiser med ektefeller, men jeg ikke til hensikt å "hoste" dette opp, da anbefaler jeg deg å kontakte et advokatkontor. Poenget er at disse reisene ikke oppgitt, og da behøver man ikke komme med nøyaktig angivelse av hvilken paragraf i skatteloven eller hvilken forskrift som regulerer dette. Du tror at du skal få meg ut på gyngende grunn men der tar du helt feil.

MAX@NUS.NO

20.06.2006 kl.22:08

Nå ble jeg imponert, har du vært på lov data og klippet og limet igjen nå da... gidder ikke å lese det du skriver.... nå skal jeg til Spania på ferie. Jeg gidder ikke å lære meg spansk, for spanjolene snakker mest svensk og norsk...Hvorfor skal jeg som legger igjen 100.000 kr. i Marbella lære meg spansk, jeg gjør som jeg vil jeg. Men skulle jeg bodd i spania på spanjolenes regning så hadde det vært noe annet. Nei, paraplydrinker, bena på bordet, og spre om seg med euros skal bli deilig.....

Mathias

20.06.2006 kl.22:31

Du ror deg unna. Svar på spørsmål og slutt å nevne dine ferieplaner. Men før eller siden kommer Spania til å kreve at alle Frperne som bor i Spania lærer seg spansk, på samme måte som Frp krever at pakistanere lærer seg norsk, selvom svært mange pakistanere ikke er det norske samfunn til byrde da de driver en eller annen form for næringsvirksomhet. Men jeg tror nok dette om at innvandrere kan lite norsk er en myte. De fleste innvandrere jeg kjenner.Al otro lado, conoozco ningún español que sabe el noruego o el sueco. La mayoria saben solamente el castellano.Men som sagt la debatten om Spania-frperne ligge, og kommenter det som skal kommenteres og ikke det svada du kommer med.

Mathias

20.06.2006 kl.22:37

Du bør ta deg bryet verdt å lese min henvisning til Skatteloven, og selve skatteloven, hvor du finner henvisninger til forskrifter utgitt av Finansdepartementet. At du er imponert over min klipping og liming viser jo på hvilket nivå du ligger, da dette er noe jeg har gjort i mangfoldige år i forbindelse med juridiske spørsmål. Jeg er ikke født i går, og jeg har over 5 års høyere utdanning.

MAX@NUS.NO

20.06.2006 kl.23:11

:-)...klokskap er evnen til å holde kjeft, hehe....

MAX@NUS.NO

20.06.2006 kl.23:13

åjåjåj...du kan ferie spansk også? Hasta la visa senorita.

Mathias

20.06.2006 kl.23:47

For det første snakker jeg flytende spansk. For det andre skrives señorita med ñ, for det tredje er señorita hunkjønnsord, for det tredje heter det ikke visa, men vista. Nå bør du begynne å svare på det som er tema for denne tråden, og slutt å komme med svada, særlig når det har kommet at Frp har brukt over 800 000 kroner i 2005 til fest og moro for stortingsrepresentantene og deres kjerringer, deriblant to femtiårsdager og en førtiårsdag, samt en masasjestol. Poltisk relatert arbeid? SÅ BEGYNN Å SVAR!

Mathias

20.06.2006 kl.23:48

Du bør også lese skattelovens paragrafer når det gjelder frynsegoder og betaling av naturalia.

Trond

21.06.2006 kl.00:23

Mc ansu klarerv ikke å svare på en dritt. MC anus lytt på intøligens. Men på emn måte er det inntresant å se hvordan perosner som deg somstadiog hjmmer deg under stanpunktet å hjemme seg uder eøliten forsøker å fremstille seg som en.

MAX@NUS.NO

21.06.2006 kl.00:54

jeg svarer ikke på så lavt nivå, :-)

MAX@NUS.NO

21.06.2006 kl.00:57

Mathias, vet du om noen fine nattklubber i Marbella? - eller du har kanskje ikke vært der? - der er jo plassen for fest og morro...:-) gleder meg til å dra dit, skal fly charter, flyet går sent, men det er jo gøy da.

Trond

21.06.2006 kl.01:20

Du svarer ikke på lavt nivå?? greemt

Trond

21.06.2006 kl.10:57

Spanjolene snakker mest norsk og svensk?? Hvilke del av Spania har du vaært i da Max@anus. Jeg har gått Spania på tvers og opplevde knapot nok noen som kunne engelsk.

Mathias

21.06.2006 kl.11:43

Exactemente, donde se habla Noruego en España?Det må være på ambassaden i Madrid. Mad Max! Jeg har vært der i område rundt Malaga, Torremolinos og Fuengiola det er 12 år siden. Derimot har du muligheten til en studiereise hvor du kan se hvordan de har bygget en lokalbane mellom Malaga og nettop Marbella, om det ikke går enda lengre vest til Estepona og Gibraltar. Ta den banen, så innser du virkelig hvor utmerket skinnegående kollektiv trafikk er. Ta deg en cola og hør på musikken de spilller i disse togene, alltid klassisk musikk. Også tenk deg alternativet; sitte i en bilkø med full av eksos i timevis. Hva velger du? Men hva har dette med Frp-snusket å gjøre?

Trond

21.06.2006 kl.14:25

Det har egentlig ingeng med FRP snusket å gjøre. Men Max og alle andre FRP vil selvføgelig kjøre debbaten over på noe hemlt annet fordi de har blitt tatt med buksene nede. Bare vent Mattihas de kommer nok til å komme med et muslim utspill snart for å dekke over sine pinelige affærer. Minner meg faktisk litt om filmen wag the dog. Når vi først snakker om kollektivtrafikk kan jeg bare anbefalle en studiereise til Strassbourg.

Mathias

21.06.2006 kl.15:24

Strasbourg er tingen, men også Montepellier og mange andre europeiske byer og i 2007 Santa Cruz de Tenerife som åpner sin bybane, og høyhastighetstog.

MAX@NUS.NO

21.06.2006 kl.17:21

Jeg har reist mye til Spania på business og studieturer, eks. på Gran Canaris så snakker de innfødde mest svensk og norsk, pga. at de har pløyd over mange norske blondier... Det same gjør de i benidorm, osv. der det bor mange mange nordmenn. Så til Mattis Hetta, jeg velger å sitte i bil i eneløse køer, fordi, jeg da kan kaste søppla fra min hamburger og snop ut vinduet, og fordi jeg kan spille høyt musikk, desssuten så kviner bilen ekstra bra i den varme asfalten...

MAX@NUS.NO

21.06.2006 kl.17:40

Trond Denne filmen Wag the dog (vogg hunden) handler den om et suksessfult politisk parti med over 40% oppslutning?

Trond

21.06.2006 kl.19:43

jaså i god FRp stil altså.Filmen handler om et parti som er villig til å bruke alle midler for å skaffe seg makt. Minner meg om et hvis parti langt til høyre.

Mathias

21.06.2006 kl.20:24

Business på Gran Canaria. Det er da ikke Spania. På Kanariøyene sier man "España es España, las Canarias son las Canarias. Skal jeg si min ærlig menig jeg blir flau over over å norsk pass med slike som deg, som tror dere kan forsøple og rølpe dere i Spania. Min gode venn i det spanske politiet har sendt mang en nordboer hjem med første fly fordi de ikke oppfører seg godt nok. Men fremdeles svarer ikke Mad Max på det som er temaet, snusket i Frp.

MAX@NUS.NO

21.06.2006 kl.20:45

Nei, nå logger jeg av, jeg har med verveblokka til frp på innerlomma, iført tanga, solbriller, og en kartong med DUREX, satser på å bli medlem i 10 000 meterklubben på vei nedover:-)God sommer til alle kjente her på frp bloggen.

Trond

21.06.2006 kl.20:49

Haha frp bloggen. Dæven politikkerkurs har der, hva med humorkurs. Husk å bruke masse durex. Be kvinnen å bruke masse P-Piller.

Mathias

21.06.2006 kl.23:58

Mad Max! En ting du må si til de spanske damene er "Puta quiero foyar! Da kan få oppleve det store.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits