Klanen vil luke ut homofobi

Klanen vil som første norske supporterklubb vurdere å «lovfeste» sin avstand til homofobi.

Som de for en del år tilbake tokk et kraftig oppgjør mot rasisme så tar de nå enda et steg i kampen for menneskerettigheter. Jeg har aldri vært eller kommer til å bli Vålerenga supporter, men jeg mener at hvis dette blir tilfelle burde Klanen være et forbilde for andre.
Får Krf er vel dette dårlige nyheter, men for oss andre frihetselskere er det en stor dag.

7 kommentarer

Martin

20.07.2006 kl.12:58

"For Krf er vel dette dårlige nyheter". Og da dømmer du ikke synes du?

Per

20.07.2006 kl.13:11

For Klanen er dette nok et påfunn for å styrke merkevaren Klanen, ikke sikkert det gjør noe fra eller til innad i gruppen. Det er positivt at de utad tar avstand fra rasisme, men hvorfor er det bare hvite mennesker på kampene? Det kan selvsagt være fordi "andre" har skjønt at VIF er kjedelig å se på, men det er nok heller fordi Klanen (u)bevisst virker ekskluderende.

Trond

20.07.2006 kl.14:23

Martin: Dømmende?? neppe. Krf har markert seg meget tydlig når det gjelder homofilesine rettigheter.Per: Det kan så være men det forplikter også. Hvorfor vålenrenga nsten bare hvite fansvet jeg ikke, men det føler jeg er like mye tilfelle i andre klubber også. VIF kjedelig?? Ja jeg heier jo på Odd Grenland selv så der er jeg vel enig med deg.

Martin

23.07.2006 kl.17:06

Å tillegge KrF slike fordommer, bare fordi de har et annet syn på ekteskapet f.eks, er en anelse snevert, synes du ikke?

Trond

23.07.2006 kl.17:29

KRF har faktisk i flere annledninger talt for å nedlegge partnerskapsloven. I tillegg burde du lese boken til tidligere krfu leder Anders Gåsland så skjønner du hva jeg mener.

Victoria

27.07.2006 kl.15:13

http://www.etterlyst.no/aksjoner/12_oslo.htmlVålerenga har gjort mye for å endre holdninger innad i Klanen. Anders Krystad står i spissen for mye engasjerende og ikke minst imponerende arbeid, i forhold til anti-diskrimineringsarbeid på mange fronter. Vel verdt en titt. Linken over er kun en av svært mange, den interesserte kan finne mye om dette på nettet. Krystad har også snakket mye om hvordan man lettere kan inkludere etniske minoriteter til å drive med idrett. De er også blitt flinke til å involvere foreldrene til de unge. Så hvem vet. Kanskje blir det flere på tribunene etterhvert?Til Martin: Alle vet hva Krf mener om homofili. Å mene at deres syn er snevertt er overhodet ikke fordomsfullt, men fornuftig.

Victoria

27.07.2006 kl.15:14

Mente selvsagt SNEVERT, ikke snevertt :-)

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits