Mer makt ut til Gerd Liv Walla

Etter oppvaskmøte om sykelønnsbråket, har Ap nå bestemt seg for å flytte mer makt fra regjeringen til partikontoret og LO-toppene på Youngstorget

Å dette skulle være en løsning på problemet?? Jeg lurer faktisk på hvemm som er statsminister, er det Stoltenberg eller Walla.
Hvem er regjeringen?? er den beståendeav SP, SV og AP eller er det sekreteroiatet og toppene i Lo. Sistnevnte var ikke på valg under forigge valg bare for å opplyse om det.
Dette burde være en klar inndikasjon på hvordan Sosialdemokrater verdsetter demokrati. I likhet med Sverige bør Norge nå også reddes ved neste valg hvis det da ikke er for sent.

14 kommentarer

MAX ANUS

19.09.2006 kl.18:17

Til alle kjente på webbloggen til min gode kamerat Trond! - Jeg har dessverre ikke tid til å følge debatten lenger, og komme med substansielle og informative/lærerike kommentater på poltiske temaer og problemstilling.Dette fordi jeg skal til Harvard University og være gjesteforelser/Dr. stipendiat innenfor Corporate Finance og derviat strategier i ett år frem i tid.Det var 250 søkere blant europas beste universiteter, og jeg var klart den beste kandidaten som ble plukket ut. I følge Dr. Howard Atkinson ved Harvard, så trodde ikke han med egne øyner min CV og begrunnelse søknad.

Sexy Sadie

19.09.2006 kl.18:29

Max: Mange middelmådige middelklassemennesker på Harvard, så sånn sett så er det ikke så lurt å skryte av det der.Hvis du ikke lyver da.

Realisten

19.09.2006 kl.18:34

Lær deg å skrive.

Emil H.

19.09.2006 kl.19:24

Hva er så galt med disse korporative elementene, fremfor demokratiet - som i det hele tatt tillater slike institusjoner å oppstå? Jeg merker meg nettopp din naive og muligens noe underforståtte støtte til demokratiet. La oss bare avklare en ting, en siste gang. Det er det faktum at demokratiet har ingen legitimitet for å styre noen, med mindre de selv ønsker det. Legitimitet, eller sådan sannhet, er intet sosialt fenomen.

Trond

19.09.2006 kl.19:54

Max: Hva med å å fortelle hvem du er istdenfor dette kjedelige skrytet ditt. sexy: så sant så sant Emil: La meg se. hmm jo jeg syntes faktisk at folkene som styrer meg skal være folkevalgte. kanskje det ber naivt i dine øyne.Hvilke styre føler du nhar klegitimitet. istendenfor å kalle meg naiv, hva med å fremme et alternativ.

Emil H.

19.09.2006 kl.20:42

Se på distinksjonen. "Folkene som styrer meg", og "folkevalgte". At et visst antall folk stemmer for noe, gir det ikke legitimitet. Det er ikke naivt å trekke denne konklusjonen; det er naivt å ikke gjøre det.Alternativet? Siden jeg da er av den såkalte østerikske tradisjonen, er jeg aller helst for et såkalt anarko-kapitalistisk samfunn (det vil si, at lov blir en vare på markedet og deretter nyter utfallet av fredelig sammarbeid og konkurranse). Dette er fordi jeg ser på staten som den største morder; den er også illegitim, og har siden tidenes morgen gitt eliteklassen en portal til uendelig med makt. Jeg vil anbefale deg å lese http://www.lewrockwell.com/orig6/molyneux1.html og hva mer du kan finne av Stefan. Jeg har pratet med mannen, og han er høyst intelligent og fornuftig.

Trond

19.09.2006 kl.22:10

Jeg lurer litt på hvorfor du noen gang var med i unge venstre i utgangspunktet, men pytt pytt. Staten har sine svimn på skauen som alle andre, dt kan ingen benekte. Demokrati jkan også gale ting skje, det er noe jeg heller ikke benekter. Men er det ikke meget rart i fremstille et demokrati med åpenhet og ytruingsfrihet som naivt, når u selv lanserer utopia der man trorting skal lsøees av seg selv så lenge du fpår det som du selv vil.Mange fine ting er herlige på skrivebordet, men i virkeligheten har ofte tendens til å rte seg anderledes.

MAX ANUS

20.09.2006 kl.17:51

Jeg skjønner godt at blant annet "sexy Sadie" er missunnelig på meg, og evt også bokhandleren fra norges svar på Kabul, Loddefjords store apekatt, Mattis... som får utøve proffesorat ved Harvard University. Men, jeg beklager ikke at jeg fra jeg var liten var best i matte, norsk, historie, samfunnsfag osv. og at jeg i en alder på 17 år underviste på et universitet i Norge innenfor finansmatematikk. Jeg er også på en liste over norges smarteste hjerner og lovende ledere som ble presentert i avisa BT for et år siden.Jeg er samtidig stolt over å være et av FRPs største politiske talenter, og jeg er overbevist om at jeg om få år er landets nye finansminister.Verre er det ikke. I morgen tidlig flyr jeg på business class til NY in the US. Jeg elsker også George W.

MAX ANUS

20.09.2006 kl.19:11

1. Det er ville tillstander i Norge nå jfr. snillistisk innvandringspolitikk som venstre fører.1.1 A og B gjengen skyter vilt i oslo.1.2 Pakistanere skyter med skarpt mot Jødehus i oslo1.3 Stort sett all ran og vold blir utfør av innvandrere1.4 Lars Sponheim er i fjellet og gjeter sauer, mens tørrpinnen Oddvard Dørum passer nedre grensen der det lille venstrepartiet ligger og dupper.FRP har nå snart 40% oppslutning.AP og SV og SP driter seg ut daglig i regjeringen, nett som H, V og KRF gjorde det.Oppsumert den politiske situasjonen i det Max Anus snart setter seg på flyet til USA.PS! Regner med jeg skal møte noen fra det hvite hus i løpet av oppholdet.

llll

20.09.2006 kl.20:13

For det første vender du om på det hele. Jeg sier ikke at systemet er naivt. Jeg sier at det er naivt at man ikke greier å trekke den gyldige konklusjonen, at det demokratiske systemet er illegitimt. For det andre hevder motargumentet ditt i sannhet kun en ting. Og det er at markedet ikke greier å tilby tjenester. Hvis du skal være logisk konsistent. må du derfor hevde at markedet ikke kan tilby noen tjenester. Det er derimot et problem. Man skulle tro at debatten rundt anarko-kapitalisme var a priori, d.v.s at man tok premissene med og trakk en konklusjon -- altså, før erfaring. Du kan derimot ikke motbevise at anarkokapitalisme er mulig, fordi det har vært det. Jeg tenker nå på den islandske fristaten (som overlevde 300 år, før det p.g.a nybyggere disintregrerte til et teokrasi). Somalia er også et interessant land, hvis du ser bort fra all media-hypen.

Trond

20.09.2006 kl.22:21

Max jeg må jammen be deg å nå avsløre hvem du er. Sifden du er med i frp i bergen skuleld et være lett å avslæøre hvem du er. Jege r imponert, i tillegg til å ha vært FN soldat og professor på Haward er du her inne å argumenterer anonymt med å bruke akademiske tankegods som å kalle folk for naive elelr dumme for det de ikke mener det samme som deg. En ting til Max: hvor mange ganger har jeg fortalt deg at du skal holde deg til temaet i debattene. Å gjenta at FRp komemrt il å få 40 prosent og at venstre er naivve og teite begynner å bli meget kjedelig.Jeg komemr til å skrive emr om inntegrering og innvandring fremover, hiv deg påd debatten da.

Trond

20.09.2006 kl.22:24

Emil: Jeg klarer ikke å se at motargumenett ditt at et arvelig monarki er mer legitimt. Hva som gjøør et system illegitimt foprdi folket er med åp bestemme ser jeg heøller ikke. Nå har jeg ehller aldri vært i mot markedet, så hvilke hatt du trekker det argumentet fra vet jeg ikke. Hva som har skjedd i Ilsand og Somalia kan jeg ikke motargumentere deg på siden jeg ikke kejnenr til det. Men jeg tror nok at det er en grunn til at den drømmestaten du refererer til på Island gikk nedenunder.

Sexy Sadie

23.09.2006 kl.21:39

Max Anus: Du skal få lov til å tro jeg er missunnelig på deg, jeg ser ikke på et proffessorat som et mål i seg selv.

JK

06.10.2006 kl.18:32

Jeg streifet tilfeldigvis innom denne diskusjonsgruppen. Følte for å si til alle dere som føler dere provosert av Max Anus:Det er hans hensikt! Alt han sier er tydelig ironisk. Han gjør dette blant annet for å få frem hvor dumme FrP-politikere er.Han skal ha honnør for at han klarer dette på en utmerket måte!mvh JK

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits