Korrupsjon i Plan- og bygningsetaten

Human right Service har en sak på hjemmesidene deres som omhandler en Iraner som er tatt for korupsjon i bygningsetaten.

Nå er jeg ikke alltid enig med personene i denne think tanken, men jeg respekterer at de er med å¨bidra til debatten om inntegreribg og innvandring. Allikevel lurer jeg på hva denne saken egentlig har med deres arbeid å gjøre??  Er det en teori at Iranere i offentlig tjeneste er mer korupte enn andre?? Korrupsjon skjer det stadig vekk uten atd et kan forsvares, men hvorfor trekke dette f em spessilt når det gjelder en Iraner?? Hvis dette er et argument i Inntegrerinsgdebatten håper jeg at Human Right Service kan utdype saken litt mer enn dette.

5 kommentarer

Inanna

20.11.2006 kl.01:44

Kanskje den iranske mannen er for tvangsekteskap eller har tvangsgiftet sine barn? Kanskje Storhaug ikke fikk gjennom en søknad hos denne saksbehandleren grunnet motvilje til å bla opp 600 000,- .Inside info om PBE: de sliter med korroupsjon ved flere avdelinger, og ledelsen aner ikke hvor i systemet korrupsjonen stopper. Tidligere i år ble det avslørt at en ekstern konsulent, en jurist, trolig var med på å godkjenne en søknad grunnet vennskap med søker. Kontrakten med konsulenten ble avsluttet før tiden. Tror ikke media fikk vite om denne saken.

Joar

20.11.2006 kl.19:38

ser ut som om saken er borte fra nettsidene til HRW? Kalde føtter?

Shoaib

21.11.2006 kl.11:17

Joar, det er HRS det dreier se om, ikke HRW (som jo er en seriøs organisasjon)

Birger Senås

21.11.2006 kl.12:25

Hei Trond, jeg tenker på Atle Antonsen og programmet etaten når jeg ser hva du skriver her.Ellers, har vært i sverige og kjøpt billig brennevin og pølser, koser meg nå med dette sammen med boken til Eli Hagen, kjempebok, hva med en positiv annemeldelse av boka på bloggen din?

21.11.2006 kl.22:00

Jaså har de det?? isåfall viser det seg at de leser denne bloggenBirger: Tenkte jeg skulle kjøpe boken når den kom i pocket utgave. Om noen uker får du den vel gratis når man kjøper pølsemeny på statoil. De har kanskje til og med klart å få det inntresante emd boken ned på pølsepapiret.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits