Hardt ut mot Bondevik


Viste ikke om jeg skulle le eller gråte over næringsminister Odd Eriksen siste utspill mot Bondevik, der han beskyldte Bondevik for å ha tildelt styreplasser til personer til høyre i norsk politikk. At dette kommer fra en person som tilhører et parti som nærmest har gjort kameraderi som en del av den norske folkesjela, kan man ikke gjøre noe annet enn å smile litt.
Hvor mange at NRK sine sjefer gjennom årene har kommet fra andre partier enn arbeiderpartiet?? Det er faktisk kun Bernander.
Arbeiderpartiet har ikke bare satt inn personer med rett partibok, men de har nærmest vært lojale mot partiet selv når andre parter har kommet inn i regjeringskontorene. I Tele/Telenor saken under Bondevik 1 viste Hermansen seg som en person som langt heller ville løpe til AP med informasjonen enn til hans sjefer i regjeringen. Kunne sikkert funnet flere eksempler, men jeg lar det ligge for denne gangen.
Det kan være at noen av de personene Bondevik ansatte ikke deler Odd Eriksen sitt syn på saker og ting, men jeg tror det er bedre å ansette folk med litt næringslivs erfaring enn en gjeng gamle LO pamper med partiboken i orden. Det er dyktighet og ikke parti lojalitet som bør legges til grunn.

5 kommentarer

Knut Stian Olsen

20.01.2006 kl.17:01

At Ap angriper kameraderifenomenet er intet mindre enn latterlig... Snakk om å drite i eget rede

Mathias Reither

21.01.2006 kl.01:02

Jeg tror nok de tidene du der referer til er for lengst forbi. Ellers så burde jo jeg hatt jobb for lengst? En eller annen toppjobb i rådhuset eller et annet sted hvor Ap har en viss innflytelse. De tider er nok forbi Trond! Men det du sier om NRK sjefer er jo sant.

Mathias Reither

21.01.2006 kl.01:05

Man har jo den saken med den toppbyråkraten i Utlendingsdirektoratet eller hva det var som ble ansatt av Erna Solberg, selv om man hadde en kvinne og utlending som var mye mer kvalifisert, men pga. at denne mannen var Høyremann, fikk han jobben. Han var visst tidligere ordførerer i Fet kommune.

Trond

21.01.2006 kl.01:12

Om de er forbi er jo det positiv, men jeg skal fortsette å minne folket på hva som har skjedd og hva som kan komme til å skje hvis man ikke holder øynene åpne. Når det gjelder Høyre får de svare for seg selv.

Mathias Reither

21.01.2006 kl.13:58

Høyre, har ihvertfall mange svin på skogen. De to tilfellene jeg nevner:1. Ansettelsen av denn Fet-orføreren i UDI2. Nekte å svare på spørsmål fra LOIkke akkurat noe bedre det du referer til, borsett fra det med NRK-sjefer, da. Men på en annen side. Kunne du tenke deg en NRK sjef fra KRF? Jeg kunne ikke tenke meg det. Da hadde hele søndagen vært belagt med bønn og andakter, da ville NRK ihvertfall levd opp til sitt rykte om å være en skikkelig "STATSKANAL".

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits