Har mer tid til store tanker

Ny film om mannen som ønsker å bli den nye landsfaderen er på trappene og hør hva han sier om den: håper den nye filmen om han kan fjerne mytene om hva som skjer i de lukkede rom.

Jeg har ikke sett filmen ennå, men  jeg kommer til å laste den ned når den blir tilgjengelig på nettet. Betale for å se Jens Stoltenberg på lerretet kan jeg spare meg for.
Det er inntresant når han bruker ordene myter for å beskrive hva som skjer bak lukkede dører og spørsmålet streifer meg er  hvorfor lage en kinofilm om det??
Men uansett jeg sitter med en del spørsmål som jeg lurer om filmen klarer å ta opp angående den saken.


- Vil filmen forklare hvorfor Arbeiderpartiet med Håkon Lie i spissen brukte etterretningen for å ta rotta på sine motstandere på venstresiden og ellers?? Siden den oppegående hundreåringen Håkon Lie er med i filmen skulle det jo være mulighet for å endelig få lagt alle fakta på bordet.

- Vil filmen ta opp hvorfor det er å vanskelig for arbeiderpartiet å være med på hindre å vedtak blir tatt bak lukkede dører.

- Vil filmen være ta opp hvorfor arbeiderpartiet i sin tid var det eneste partiet som stemte imot åpne høringer??

- Vil filmen ta opp hvorfor arbeiderpartiets statsråder finner ut at de ikke ønsker å svare på spørsmål fra folkevalgte??


Dette og enda flere spørsmål lurer jeg på om vil bli tatt opp i denne filmen. la oss ta setningen en gang til: fjerne mytene om hva som skjer i de lukkede rom. Hva betyr egentlig det??
Jeg vet en mulighet og det  er at Arbeiderpartiet syntes det er greit at Beslutninger taes bak lukkede dører. Noe som igjen fører til et spørsmålet: Hvis de beslutningene som taes bak lukkede dører ikke er så farlige, hvorfor skal de bli tatt bak lukkede dører?? Er en åpen politisk prosess en fare for partiet.
En helaftens spillefilm skal være meget godt klippet hvis vi klarer å få svar på disse spørsmålene pluss en del andre, men det er jo alltid lov til å forsøke.

7 kommentarer

Tøffnos

20.01.2006 kl.23:33

Så å støtte skapende mennesker med å betale en kinobillett holder du deg for god til... Men å vurdere resultatet, - se det er du god nok til...

Trond

20.01.2006 kl.23:47

Støtter gjerne skapende mennesker. Men personer som lager reklamefilmer for statsministeren derimot er en helt annen sak.

Trond

21.01.2006 kl.00:44

Nå var ikke innlegget en vurdering av resultatet, men noen håp og ønsker om hva jeg syntes filmen burde handle om.

Mathias Reither

21.01.2006 kl.00:59

Nå trekker du det for langt med denne setningen, det er da bare en film; "Vil filmen ta opp hvorfor arbeiderpartiets statsråder finner ut at de ikke ønsker å svare på spørsmål fra folkevalgte??"For øvrig tror jeg at det er flere andre som har like mye svin på skogen, som Frp og Høyre som nektet å svare LO på sin x antall spørsmål som angikk arbeidstakerne. Venstre går denne gangen fri, for Venstre svarte faktisk, det gjorde alle de andre partiene også, men ikke Frp og Høyre. Er det noe bedre? Jeg bare spør?

Trond

21.01.2006 kl.01:11

Vel jeg kan vel ta for meg alle partietr hver eneste gang jeg skrivet et innlegg bare for å passe på balansen, men det hadde blitt for rotete.Ta det helt med ro Mattihas for jeg kommer ikke til å la verken Høyre elelr frp gå fri for kritikk. Hvis du leser bloggen min kan du ikke akkurat si at frp har fått gått fri fra noe som helst.Når det gjelder LO sine oppdrag for arbeiderpartiets ledelse tar jeg det i et senere innlegg.

Tøffnos

21.01.2006 kl.15:15

Kan du, før du har sett filmen, si at det er en reklamefilm..?

Conad

23.01.2006 kl.12:34

Mathias, nå er LO en interesseorganisjasjon. Det er litt anderledes å ikke svare på spørsmål fra en slik organisjasjon enn å nekte å svare på spørsmål fra våre folkevalgte.Såvidt jeg husker stilte LO endel spørsmål som angikk situasjonen for sine medlemmer til de politiske partiene. Resultatene skulle bla. brukes når organisjasjonen skulle vurdere de enkelte partiene utfra LO's kjernesaker - og dermed danne grunnlaget for LO's råd til sine medlemmer på hva de skulle stemme.Vet ikke hvorfor FrP og Høyre ikke svarte, men en logisk grunn kan jo være at rådet allerede var gitt og de anså dette som ett spill for galleriet?

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits