Går ikke langt nok

Arbeiderparti-politiker Marianne Agdestein går inn for at kjendiser som Wenche Myhre, Terje Svabø og Maj Britt Andersen bør kunne vie folk.

Jeg syntes ikke dette forlsaget er så alelr verst, men hvorfor slike begrensninger?? Jeg bsyntes at\en hver person som ønsker det kan få lisens utnder visse forutsetninger til å vie folk. Man ser ofte hånelig på Las Vegas som har denne fine ordningen, men det gjør ikke jeg.
Hvorfor ikke drive kunne gifte seg i en Elvis, Star Trek atmosfære eller hva ellers man måtte ønske??
Tradisjoner er til å endres og på dette punktet bør det endres radikalt. Andstein sitt forlsag er bra, men å kun gi kjendiser denne retten syntes jeg er feigt, Skal man først åpne slusene kan man like godt åpne dem på fult gap.
Man burde selvfølgelig åpne for at de med vielseattest burde få lov til å vie homofile inn i ekteskapet også selv om hvor mye deler av kristen Norge sutrer.

6 kommentarer

- O.

21.02.2007 kl.08:11

Vel, poenget til Ap var vel at i steden for at staten godkjenner vigslere bør dette overlates til kommunene, og at det ikke skal stilles krav til utdanning, embete e.l. Med disse reglene regner jeg med at du ville få en ny kampsak i kommunestyret...;-)Forøvrig synes dette å falle godt sammen med Vs politikk om å redusere ekteskapet til en alminnelig privatrettslig avtale, med seremoni, og deretter la det være opp til trossamfunn e.l. å forestå tilleggsvigsler. På en måte går det i motsatt retning, prinsippet er imidlertid nokså likt.

Trond

21.02.2007 kl.10:11

Jeg syntes det er helt perfekt ordning. Blir loven vedtatt skal jeg starte mitt egent ekteskapbyrå der du kan gifte deg som en Klingon, en superhelt, ha elvis til prest osv osv. Jeg tenker meg også drive inn bruløp der du kan gifte deg på fem minnuter og får med bruløpsmaten som take avway.

Mathias

21.02.2007 kl.22:55

Hvorfor er Venstre så opptatt av frihet, er det ikke nok frihet i Norge. Bare ta deg en tur en lørdagskveld i Bergen sentrum, folk raver rundt fulle som noen galninger, og er du heldig å kommer på en privatfest, røyker de hasj, bedriver fri sex osv. Jeg tror vi har kommet altfor langt når det gjelder frihet. Jeg skulle gjerne skrudd tiden tilbake til 50-tallet.

Trond

21.02.2007 kl.23:41

Hvorfor er dere i AP så opptatt av kontroll. Hvorfor er det om å gjøre å tyre menensker og skape dem i deres bilde. Hva er så galt med sex, nachspell og hasj?? Nei femtitaller er over takk og pris. Men nå hadde jo ikke dette innlegget noe med det å gjøre så hvorfor denne debatten skjønner jeg ikke.

Mathias

22.02.2007 kl.00:54

Politisk er jeg sosialdemokrat, men når det gjelder hva jeg syntes er snuskete og dekadent er dønn konservativ, selv om jeg til tider kan være noe liberal til enkelte ting. F.eks. ligger jeg noe til høyre for AP når det gjelder to "skatter"; det ene er importavgiften på bil (jeg mener at man heller bør skattelegge bruken enn å ha bilen i garagen) også bør TV-lisensen avvikles. Men AP er desverre imot begge deler, ivhvertfall det siste.

Trond

22.02.2007 kl.02:10

HVel når det kommer til snuskete og dekatdente ting så elsker jeg det. Når det gjelder skatteleggingen du nevner på bil er jeg enig med deg.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits