Slakteren fra Balkan

Slakteren fra Balkan

Dette er et svar på et innlegg jeg fant i siste nr av studentavisen studvest i Bergen.

Slakteren fra Balkan

Kristian Kårbø hadde et innlegg i forrigge nr av studvest der han nærmest bagatelliserer hendelsene på Balkan og Milosevic sinne forbrytelser. Det kan ikke være lett for enkelte at USA ikke er den store stygge ulven i konflikten. Jeg vet ikke om Kårebø kjenner til voldtektspatruljene mot bosniske kvinner, etniske rensingen i Bosnia eller den etniske rensingen i Kosovo. Jeg lurer også på om han har sett noen av de berømte fangeleirene og menneskenes kår i dem. Jeg tviler sterkt for atter en gange er det selvfølgelig Nato, vesten og USA som er de store stygge ulvene.
Jeg er enig at vesten er skyldig i noe og det er at de ikke grep inn langt tidligere. Vesten lot Bosnierne i stikken og det gjorde de også med kosovoalbanerne en god stund. Helt til de hadde blitt så jævelig at man ikke kunne lukke øynene lenger.
Hvorfor var der nærmest ingen som demonsterte noe som helst da det foregikk, men først da Nato gikk til angrip.
Jeg er glad Nato bombet Serbia og fikk Milosevic vekk fra makten. Ikke fordi jeg liker krig, men det er som Jimmy Carter sa det: Krig er et onde, men av og til et nødvendig onde.
Vesten er skyldig i og ikke grepet inn tidligere, mens enkelte såkalte fredsaktivister burde åpne øyene sine og ikke la deres ensidige kritikk av USA og vesten blende for hva som foregikk.
Forresten alle dere som var i mot krigen mot Serbia, hvor har dere vært de siste måneder når KRFU og Unge Venstre prøvde å samle en felles front for demokrati i Hvit Russland??

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits