Pøs ut veimilliarder??


NHO-president Erling Øverland ber statsminister Jens Stoltenberg «pøse ut milliarder av kroner» for gjøre noe med de trafikkbelastede ulykkesveiene i Norge.

Det er hyggelig at NHO melder seg inn i samfunnsdebatten, men samtidig finner jeg det hele litt humoristisk. Disse høye herrer vil ha det som plommen i egget, staten skal spare penger, de selv skal få mer lønn mens de skal betale mindre skatt , arbeiderne må jobbe mer får mindre lønn osv. Standpunkter som ikke akkurat er nye, men de morsomste er når det nærmest krever at staten skal gripe inn. Disse karene ønsker ikke at staten skal gjøre noe som helst. De vil  helst disponere oljeformuen, styre alle offentlige tjenester, men når det gjelder dem selv så skal staten stille opp og gjøre jobben for dem.
Mitt råd er at De heller kanskje burde vise litt samfunnsansvar selv og ikke sitte og syte og klage hele tiden.
Jeg syntes selv at staten kan overlate litt mer til de private så her har jeg et lite råd til NHO sjefen.
Hva med at de selv spytter noen milliarder inn i veiprosjekter så kan de heller sette opp en bomstasjon får finansiere det??


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits