Oslo-politiker talte mot diktator

Oslo-politiker talte mot diktator

Dette å være en av norges tøffetse politikker for tiden. I et land som er på nippet til revlusjon sto han og talte til folkemassene i Minsk. Olav Elvestuen heter han og er leder for Oslo Venstre. Fint å se politikkere som faktisk tør og ikke bare er store i kjeften.
http://www.dagbladet.no/nyheter/2006/03/20/461275.html


Siden min venn og partkollega Erlend kom meg litt i forkjøpet anbefaller jeg dere å lese det siste innlegget i hans blogg http://erlendliberal.blogg.no/200306211631_ondskapens_nyttige_idioter.html

Økt opprør mot Lukasjenko
http://www.bt.no/utenriks/article253802.ece

Protester mot valgfusk
http://www.nrk.no/nyheter/utenriks/5567179.html

Masseprotest i Minsk
http://web3.aftenbladet.no/utenriks/article266083.ece

Én kommentar

Erlend

21.03.2006 kl.04:51

Ola Elvestuen har mildt sagt imponert. Ikke bare har han bygget opp Oslo Venstre til å bli Venstres største fylkeslag. Han reiser til Hviterussland sammen med Unge Venstre og holder appell på Oktoberplassen mens KGB står å ser på. Han er Norges eneste "politiker" som er i Hviterussland. Så mens Ola Elvestuen snakker diktaturet midt i mot 250 meter fra presidentpalasset og KGB-sikkerhetstyrkene så sitter Jonas Gahr Større trygt her hjemme og er ubehagelig diplomatisk.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits