Ikke gi penger til verken Palestina eller Israel

Hvem fortjner penger??
Hvem er terrorist og ikke terrorist??
Er det flere en meg der ute som er lei av det hele og som verken syntes Palestinerene sin oppfløørsel eller Israel sin oppførsel er noe som helst eksemplarisk iforhold til det man bør kunne kalle normalt??
I såfall har jeg en løsning som jeg håper flere kan støtte opp om, nemelig kutt all interansjonal økonomisk støtte.
Ingen av dem ser ut til å verken lytte til fornuft eller følge en eneste anbefalling fra det internasjonale samfunnet, så hvorfor skal vi være med å finanisre denne konflikten lenger.
Når de nå har brukt opp alt det de har av penger i tillegg til å ødelagt all mulighet til å bedre fattigdommen som er økende  på begge sider vil nok pipa få en annen lyd.
Gud, Allah eller Java har en tenmdens til å bli litt mykere når grepet rundt pungen strammes.

6 kommentarer

Tor Økland Barstad

21.04.2006 kl.07:44

Så lenge det er folk som trenger hjelp bør vi støtte spør du meg, uten at det betyr at vi nødvendigvis må støtte via myndighetene.

Snorre

21.04.2006 kl.22:37

Hvilket politisk parti liker du best?Bare svar hvis du ønsker selvsagt. Bare lurer;)

Trond

21.04.2006 kl.22:54

Venstre

Mathias

23.04.2006 kl.21:42

God ide. Skal man oppnå fred i Israel finnes det bare en løsning. Man deler landet i to med to like store deler og deler Jerusalem i to med to like store deler. Skulle det skje at noen historiske steder som Betelhem eller Jeriko havner på feil side, så får den lidene part bare finne seg i det. Deretter bygger man seg en rettlinjet mur som de kan samarbeide om, som er så høy at alle må bruke all energi på å bygge slik at de ikke har krefter til å krangle. Da får man fred.

Erlend

23.04.2006 kl.23:01

Hadde USA kuttet støtten til Israel, så hadde ikke Israel kunne hatt et forsvarsbudsjett etter nåverende størrelse. Og det kunne jo ha hvert en start. Hamas-terorister blir ikke mindre terrorister av at man har femti prosent av velgerne bak seg og siden jeg ikke liker å gi penger til folk som dreper, så vil jeg heller ikke gi penger til dem.Så no mony, just love :-)

Trond Wathne Tveiten

24.04.2006 kl.13:56

jo du har et poen Mathias, men når det gjelder de hellige byene er det lettere sagt enn gjort å bruke en slik argumentasjon. Konflikten og hatet er jegf da redd for kunne akslerert inn på en lngt verre sspor.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits