Optimistiske Erna

Jeg må innrømme at jeg er litt fasinert over Erna Solberg, på både godt og vondt. På godt for det hun er såpass tøff og tør å ta sjanser, på vondt for det poltikken hun gjør for å være tøff oftest er tragisk ovenfor andre mennesker. Politikken mot flykninger og asylsøkere virker som et ønske om å konkurere med FRP på deres banehalvdel. Dette er ikke tøft Erna og Høyre, det er meget feigt. Å gi etter på sentrale menneskelige verdier kan fort vise å bli en smertefull erfaring.
Erna vil nå se mot FRP å bygge ned borene mellom de to partiene i håp etter å komme i søelyset igjen, dette finner jeg personlig meget idiotisk. Hvis Høyre mener noe med solidriske profil burde de stå på for verdiene selv i vanskelige stunder og ikke bare feige ut å selge seg selv i håp om å få litt makt.
Det er fortsatt fire år til nytt regjeringsskifte ( vel man vet jo ikke når sp og sv går lei ), frem til da burde Høyre tenke tenke seg nøye om hvem sine vedier er og sist, men ikke minst hvem deres venner er. Lykke til.

http://pub.tv2.no/nettavisen/innenriks/politikk/article460116.ece

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits