John Stuart Mill 2

Jeg har aldri lagt under stolen at dette er en av mine favorittt filosofer gjennom tidene og personen har mye av æren for at jeg står politisk der jeg er. Det har ikke alltid like lett å få tak i noen av han verker, spør på bibloteket og du har flaks hvis de har en gammel utgave av friheten liggende. Derfor var det en sann glede å finne denne linken http://www.bokklubben.no/SamboWeb/sok.do?enkeltsok=Mill%20John%20Stuart
Enkelte vil sikert kalle dett reklame, men jeg gjør et untak her selv om man kan risikere at de norske boklubbene tjener enda mer penger.
Men budskapet disse bøkene og tekstene gir går aldri ut på dato og i dagens samfunn kunne denne filosofien trengt mer av.

2 kommentarer

Lasse G. Dahl

21.10.2005 kl.00:02

I og med at linken ikke var klikkbar, var det neppe noe mer enn "tekstreklame" i alle fall. Og det er etter min mening absolutt ikke problematisk i en blogg. Faktisk ville jeg foretrukket at den ikke-klikkbare URLen hadde vært en link, jeg. Sånn som det er nå, bruker jeg åpenbart heller energien min på å klage i kommentarfeltet, enn å kopiere adressen for å lime den inn i adresselinjen i nettleseren min ...

Trond

21.10.2005 kl.00:05

Beklager Lasse. Ser ut til at dataen ikke går min vei i dag.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits