Ti gode grunner til å være lykkelig

Ti gode grunner til å være lykkelig

Jeg har fått høre at jeg slenger for mye med kjeften. At jeg er alt for negativ og kritiserer alt for mye. Ja Frpere og andre har satt meg på plass for det jeg så slem med lederen ooopss unnskyld formannen deres mente jeg selvfølgelig. Vel kanskje de har rett, kanskje jeg er en mannevond grinebitter. Kanskje jeg bare burde holde kjeft med hatet å hylle Carl i Hage, begynne å jobbe på verksted, kaste moterhead skjortene mine å verve meg i hæren og reise til Irak for å forsvare de gode klassiske verdier.
Vel det er mye jeg kan gjøre, men først og fremst skal jeg gi dere ti gode grunner til æ være lykkelig i disse dager. verden er ikke så mørk som man skal tro og jeg kan faktisk se lyst på livet, denne listen burde bevise det.

10: Carl I Hagen ny visepresident på stortinget: Ja folkens det gjør meg faktisk meget glad. Tenk dere nå får vi endelig litt variasjon i Holmgang.

9: Trond Giske som ny kultur minister: Ja folkens atter en glad nyhet, så er det noen kvinner der ute som like Monica Levinsky og har gode knær tror jeg ikke alle stillingene i hans departement er fylt ennå.

8: Finansminister Kristin Halvorsen: Hvis dere syntes hennes forgjenger var grådig vil dere elske denne kvinnen. Her trenger man ikke å jobbe et helt år med å bruke penger, før man vet ordet av det har hun gjort jobben unna allerede i november. Ingenting som litt effektivitet.

7: Erik Solheim som bistandsminister: gleden er enorm, jeg har aldri hørt så mange grettene SUere på år og dag.

6: Lars Henrik Michelsen gjenvalgt som leder i Norges Unge Venstre. 100 år etter en Kristian Michelsen er det en enda større Michelsen som tar gjenvalg. Følg med i fremtiden folkens, dette kommer til å bli stort.

5: Raymond Kristiansen: Mannen som har hjulpet meg mang en gang når jeg har slitet med dataproblemer.

4: Auf sin valgkamp: Atter en gang forsøkte de håpefulle broilerne å stemple venstre som et narko parti. Atter en gang mislykkes de. Takk for hjelpen forresten.

3: Unge Høyre sin valgkamp: Takk for at dere endelig viste deres sanne sjel. Bush ville ha vært stolt.

2: Gerd Liv Walla: Kvinnen som har lært meg alt det jeg trenger å vite om hvordan man skal bli statsminister uten å stille til valg.

1: Paragrafer som ikke blir fulgt: Det er egentlig ulovelig å fornærme kongen eller drive med blasfemi. men takk og pris finnes det smarte personer i norsk rettsvesen så de blir ikke noe problem lenger.


Så der ser dere det. Jeg er innerst inne en smilende og glad person.

9 kommentarer

Lasse G. Dahl

20.10.2005 kl.23:42

Altså: Vanligvis kommenterer jeg ikke skrivefeil i bloggingser - men var du erdru og nøktern da denne ble skrevet?

Lasse G. Dahl

20.10.2005 kl.23:44

Og jada - jeg gjorde en selv, også :-). "Erdru" skulle ha vært "edru". Det er slik det pleier å være, det.

Trond

21.10.2005 kl.00:06

Orginalen forsvant. i tillegg sliter jeg med dysleksi.

Svein

21.10.2005 kl.01:53

Man _sliter_ ikke med dysleksi. Man _lever_ med dysleksi.

Blåblogg

21.10.2005 kl.03:55

Unge Høyre står alltid parat for å gjøre Venstrefolk glade :) Noe må de jo ha gjort noe riktig når de går opp i oppslutning ved skolevalgene i Hordaland som det eneste fylket i Norge...

Mørkemann

24.10.2005 kl.02:45

Trond! Dette var ei samansurium av hendingar med rot i verdas lyse og mørke sider. Ditt sinn er komplekst, menneske! Dog er eg mest sikker på at kroppen din frå i alle fall ti år sidan fram til i dag ALDRI kunne blitt godkjend for transport til Irak via militære kanalar... ;-)Tru ikkje dette vil endre seg i morgon hell, så SUPA NU! ...og styrk sinnet på alle tenkelege måter!BTW: Ville Babelfish kunne levd _av_ dysleksi? How deep does the rabbithole go?

Trond

24.10.2005 kl.13:22

Javel???????

Atle

10.03.2006 kl.15:54

rthyjhghdyjj

10.03.2006 kl.16:07

ejflxdvbø-dfgbkmjh

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits