Løpesedler gjennom 90 tallet

Løpesedler forandrer seg mye over årenes løp og i likhet med en del ting vi gikk kledd med i tenårene er de ikke alltid like gøyale å se tilbake på.
Allikevel skal jeg her vise dere noe eksempler opå løpesedler fra partiet gjennom 90 tallet.


Løpesedler gjennom 90 tallet

Denne løpesedlen fikk ejg presentert for meg når jeg gikk på ungdomsskolen der jeg blandt annet skuølle fortelle om Venstre. Jeg bet ikke på tråden den gangen. Kanskje noe mer at personene som skapte denne fortsatt hang igjen en slags 70 tall myk mann retorikk.


90 tall del 2

Unge Venstre var skikkelig glad parti en gang i tiden. Litt hippig aktige var de faktisk når jeg meldte meg inn, men da hadde de allerede kuttet ut denne løpesedelen. Morsomste var jo at Unge Venstre kunne litt data så enkelte av løpesedlene deres ble meget pene hvis man tenker på tiden de var laget i.


90 tall del 3

Dennee r fra 94 og er den jeg faktisk var litt stolt av. Grei og informativ og ganske pen med tanke på at den var laget i 94 før databommen tok av.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits