KRF SITT HEMMELIGE NETTVERK


Hvor mye paranoia er det faktisk mulig å ha?? Jeg bare spør. For en stund tilbake var det en debatt rundt de fæle og hemmelige nettverket til kristelig folkeparti. De hadde møtt med personer som var kristenkonservative og utvekslet erfaringer og lovert å støtte hverandre i ulike saker. Dette har jo blant enkelte i opposisjonen før valget til å se rødt.  Så er det ferd med å bli USA tendenser i Norge?? Dette var ikke mer en et storm i et vannglass.. Er det virkelig så uvanelig å danne slike nettverk?? Jeg kan bare si en ting at flere personer i mitt egent parti og forresten de fleste partier danner slike nettverk hele tiden,
 Når kritikken kommer fra arbeiderparti politikere blir bare kritikken patetisk. Jeg tror nok de fleste sosialdemokrater har glemt eller rettere sagt helst ønsker å glemme den perioden av historien da deres hemmelige nettverk og utstrakte missbruk av etterretningstjenesten drevet rene Mc Carty prosesser førte til at flere mennesker i dette landet uten partiboken og de rette meninger i behold ble skyvet ut i kulden. Eller at de i dag heller sitter å avgjør politikken bak lukkede dører.
Hemmelige nettverk kan være så mangt. Selv har jeg en liten liste med tlf nummerere av folk med ulik kunnskap og ekspertise som jeg kan ringe til tilfelle jeg sitter fats i en politisk sak. I tillegg møter jeg av og til folk under ulike anledninger av den ene grunn at de er politiske. Aldri har jeg annonsert dette ut til folk flest, noe ingen andre gjør heller. Man kan i likhet med KRF kalle det et hemmelig nettverk, men knapt nok noen trussel.

8 kommentarer

Mathias

21.02.2006 kl.20:38

Greit nok at man snakker sammen, men når Krf begynner å danne nettverk med Bush-venner syntes jeg det er noe betenkelig. Ikke nødvendigvis at de snakker sammen, men at kanskje Krf er et rendyrket kristelig fundementalistisk parti. Krf prøver jo hele tiden å tiltrekke seg ikke-kristelige velger pga. deres verdier, særlig mange ap-velgere stemmer Krf fra tid til annen. Med andre ord, de prøver å fremstå som et moderat kristelig parti. Å trekke inn saken med avlytting av telefonsamtaler i denne saken er litt søkt, da jeg selv har blitt avlyttet, dvs. mine foreldre ble avlyttet pga. engasjementet mot EF. Men dette mener jeg ikke er relevant i denne saken.

Trond

21.02.2006 kl.20:41

Så det er ikke at folk danner hemmelige nettverk du er imot så lenge det ikke er folk du selv ikke liker??Jo jeg syntes å snakke om avlytting har sin relevans især når man beskriver krf på den måten

Mathias

21.02.2006 kl.23:21

Når Krf prøver å fremstå som et moderat kristent parti, og har nettverk med kristelige fundementalister i USA, venner av Bush, er det betenkelig når de vil fremstå som moderat. Hva har de felles bortsett fra at de mennesker de også?Dette er ikke noe å rope hurra for, men om det er grunn til å gå i demonstrasjonstog er jo en annen sak. For meg er det jo en ikke sak, men når du først begynner med den debatten, sier jeg hva jeg mener. Dersom man hadde et moderat muslimsk parti i Norge, og de dannet nettverk med f.eks. det iranske regimet, hadde ikke du stilt spørsmålstegn om de virkelig var moderate, eller om de bare var populister som egentlig var fundementalister?

Trond

21.02.2006 kl.23:24

Si meg en ting er alle de persone ap har kontakt med moderate?? Er det ikke sånn i politikken at man faktisk av og til snakker personer som står stykke vekk fra oss politisk men som afktisk er villig til å lytte til oss. Hvem tror du kan nå igjennom hos det ytterligående kristen høyre i Usa, Thøhre eller Bodevik??

Mathias

23.02.2006 kl.10:05

Klart Bondevik har mer gjennomslagskraft, men har vi egentlig noe interesse av å nå igjennom hos de? Det er et spørsmål jeg stiller meg til, derfor er jeg kritisk.

Trond

23.02.2006 kl.14:10

Det er vel et poeng å nå gjennom hos de som har makt, uannsett hvor lite man måtte like dem.

Mathias

23.02.2006 kl.15:56

Men det er mulig å snakke sammen uten å danne nettverk, er det ikke?

Trond

23.02.2006 kl.19:34

Selvfølgelig, men jeg ser fortsatt ikke problemet.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits