Full krig om Frp-penger

Jeg lurer på om jeg har satt fokuset på litt ubehagelige ting i det siste tiden jeg blir kalt så mye rart.
Etter jeg tok opp saken der FRP sin hemmelighold har jeg nærmest blitt skjelt ut. Man skal ikke komme å kreve at partiet som er over 30 prosent av velgerene at de gjør noe som helst galt. Når jeg spør igjen kommer utalleser om hvor naiv innvandringspolitikken til venstre er, hvordan vi vil havne under sperregrensen i 2009 osv osv. Jeg kan faktisk ikke forstå denne sårheten. Kan de ikke bare svare på hvorfor de er for hemmelighold av stortingsbudsjettene.
Sammerbeide med ligningsmyndighetene vil de heller ikke så hva er de redde for.

I Uken se og hør går Hagen og Eli ut og gråter over hvor fæl pressen er mot dem. Hadde de lagt kortene på bordet for lenge siden hadde ikke pressen skrevet så mye, men det er som alltid ikke deres skyld men alle andre.
Samme gjorde de for noen valg siden også da TV 2 viste en repotasje der Frankrike sin sjefsnasjonalist hyllet Hagen og FRP. Dette var selvfølgelig ikke frp og Hagen sin skyld men tv2. Hvordan kunne de være så fæle mot norges ukronnede konge. Frem med stakkarlighets retorikken for å ungå sannheten.
Det er nok som Lars Sponheim sier FRP bærer preg av panikk
Der ble det et FRP innlegg allikevel, vel sannheten må frem.

9 kommentarer

Nicoline

21.06.2006 kl.21:56

helt enig med deg! jess

Shoaib

21.06.2006 kl.22:43

Listen over frps juks og bedrag begynner å bli langt som et vond år. Har noen holdt oversikt over alt det som er kommet frem? Kunne vært greit med et sted som holdt orden på alt det som graves frem.Hagen kan ikke klage over pressen med noen som helst slags troverdighet. Han har brukt media til det fulle, nå kommer fokuset den andre veien.

Trond

21.06.2006 kl.22:56

Ja dette er bare tooen av issberget. Jeg har skrevet en rekke saker tidligere på det, så bare søk på frp i bloggen min hvis du vil lese flere sannheter.

Mathias

21.06.2006 kl.23:12

Du skulle sett i Se og Hør, maken til "stakkars Carl" reportage er det lenge siden jeg har sett. De oppfører seg som unger i barnehagen; "det va'kkje meg, det va han der".

Shoaib

22.06.2006 kl.14:19

Mathias, hadde de bare hold seg til det så ... oftere ser vi ... "ja men de andre er like ille" ... var det noen som sa barnehage?

Hasse@tungskyts.no

26.06.2006 kl.14:56

Jeg ser at den sosialistiske A-pressen og det lille venstrepartiet forsatt hetser Hagen, FRP og over 30% av den norske befolkningen.1. Er Hagen dømt i en norsk domstol for dette forholdet?2. Har venstre og de andre partiene helt rent mel i posen?Hetsen av folk flest/FRP gjør at vi sammen står sterkere og får større oppslutning. :--)Hørte jeg noen si 50 tallet?

Trond

26.06.2006 kl.15:08

Noen kmå jo komme med sannheten siden dere selv lyver og holder tilbake informasjon. 1: Nei men han nekter å legge fakta på bordet og det er det denne saken dreier seg om.2: Det for folk avgjøre vi har ihvertfall lagt kortene på bordet i mottsettning til enkelte andre. 30 prosent oppsluttning gjør ikke at man kan slippe unna med løgn og fanteri. Eneste refenransen til 50 tallet jeg kan finne her er hvordan FRP kjefter på alle som finner frem sannheten om dem til å være en gjeng vesntrevridde tullinger.

Mathias

26.06.2006 kl.22:40

Poenget er ikke hovedsakelig at Frp bruker disse pengene på slike ting. Hoved saken er at Frp i alle år har hetset de andre partiene om at de bruker "skattepengene våre" på tull og frynsegoder til seg selv, også er det akkurat det Frp har gjort nå. DETTE KALLES DOBBELMORAL, unasett om sikkert mange andre politikere og partier er særlig fornuftig i pengebruken, men ingen andre har skreket så høyt om "politikerenes pengebruk som Frp. Dette må jo Frp skjønne.

Mathias

26.06.2006 kl.22:41

Jeg mente: "uanasett om sikkert mange andre politikere og partier IKKE er særlig fornuftig i pengebruken....osv.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits