Quart kan bli Giske-festival

Dagbladet skriver: Trond Giske vil ta kontroll over styret i Quart-festivalen. Til gjengjeld kan Toffen & co bli knutepunktfestival - og sikres fast økonomisk støtte fra staten.

Det ser ut til at enkelte sosialdemokrater ser tilbake til den tiden da det var kun en tv kanal og full kontroll over eteren. Takk og pris en den mørkealderen over for lengst og det er helt klart at norsk kulturliv har vunnet på det.
At Giske nå forsøker å overta styringen av en festival demonsterer meget klart hva slagskulturpolitikk den nye regjeringen ønsker. Nemlig ovenfra og ned.

4 kommentarer

Knut Stian Olsen

21.07.2006 kl.17:36

Desverre overrasker ikke slike utspill fra de røde meg.Det minner litt om planøkonomi, der staten skal bestemme og styre alt som skal skje...

Sexy Sadie

21.07.2006 kl.17:57

Blire det der realitet vil jeg anbefale alle å svikte Quart.

Trond

21.07.2006 kl.18:02

Ikke bare boikotte, men starte en anti-festival. Synde festivalen.

Knut J.

21.07.2006 kl.21:54

Jeg håper Toffen&co motstår fristelsen og takker nei til kortsiktig statsfinansiering. Tenk deg "kongepuddelen" Giske bestemme artistlisten. Trønderrock kanskje? Slutt på all ølservering og frem med karsk-koppen. Jeg synes bare tanken bryter med hele Quart-konseptet. Forresten kunne det blitt artig med en "Fuck for Soria Moria" på scenen.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits