Lo vil kriminalisere horekundene


Horekundane må kriminaliserast for å bli kvitt gateprostitusjon blant dei narkomane i Trondheim, meiner LO.

Inntresant at  organisasjon som jobber for folks rettigheter ikke har rådslått seg med de menneskene man faktisk ønsker å kjempe for. Lo viser i dette tilfelle en form for arroganse ovenfor mennesker jeg knapt nok har sett maken til.

Bare les her hva de sier: Dei narkomane kjem inn i ein ond sirkel, og må prostituere seg for å få nok pengar til narkotika.

Tror Lo at de prostituerte vil slutte med narkotika når de ser at det blir ulovelig å kjøpe sex??
Den eneste muligheten de har får få flere penger blir da vinningskriminalitet og ønsker LO det??
Siden de allerede har regjeringen i sin egen lomme burde de ikke heller forsøkt å presse frem gode sosiale tiltak??
Eller hva med å spørre hva de prostituerte vil?? Nei det er vel ikke så viktig, for i sosialdemokratiets høyborg er det bedre å lage løsninger for mennesker som ikke vet hva de egentlig vil.

9 kommentarer

Sexy Sadie

22.07.2006 kl.01:22

Det der har jeg skrevet om selv, folk har blitt gale.

Trond

22.07.2006 kl.01:44

Leste innlegget ditt og jeg anbefaller alle andre å gjøre det og.

Frank

22.07.2006 kl.01:54

Jeg blir så irritert når jeg leser politikeres "løsninger" på "problemene" narkotika og prostitusjon. De fleste "løsningene" går ut på å gjemme det vekk. Visst kan jeg forstå tankegangen "Ute av syne, ute av sinn", da det er enkelt. Men jeg lurer på om de da tenker noe på de som faktisk havner utenfor. Jeg tror ikke det blir lettere for disse å "bli normale" igjen når de først er blitt skjøvet vekk, langt vekk, av samfunnet.

Trond

22.07.2006 kl.02:09

Helt enig med deg Frank. Har skrevt flere innlegg om det du sier.Irriterende er det at ingen gadd å gjøre en dritt for dette før. når jeg selv var sosialarbeider ba vi myndighetene å gjøre noe, men de overså oss glatt.når de først komemr med noe så er det atter engang for å skyve problemene under teppet. En skam er det.

Sexy Sadie

22.07.2006 kl.22:08

Politikerne glemmer at det er mennesker de har med å gjøre, de jakter bare personlig prestisje og har dollartegn i øynene. Det de heller burde hige etter i sine verv er Alles Respekt.For helvete Trond, du får meg til å blogge politisk. :ler:

Trond

22.07.2006 kl.22:24

hehe. En meet god venn av meg påsto jeg hadde udvidet turetsyndrom. det var ikke det at jeg begynte å snakke vulgært, men når jeg var tilstede så gjorde alle det.

Sexy Sadie

22.07.2006 kl.22:32

Sånn var det da jeg jobbet ombord på gode gamle Harald Jarl (hurtigruten). Når jeg kom ombord så begynte folk med en gang å bare tenke pikk og patter. Ellers klarte de å holde seg i skinnet.Aner ikke hva jeg gjorde som fikk dem til det, men jeg ble utpekt som syndebukk flere ganger. :ler:

Trond

22.07.2006 kl.22:36

rat det greiene der. en gang jeg kom inn tre timer for sent på en 17 mai fest ble jeg bedt om å ta en tur rundt huset, verten påsto at den plutselige diskusjonen om analsex var min skyld.

Sexy Sadie

22.07.2006 kl.22:39

Jeg er ingen tilhenger av å få den i nr 2, men den der historie er jo bare artig. :D

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits