Valgkamp og penger

Valgkamp og penger

Drev valgkamp på torallemningen der jeg blandt annet skimtet det nye solidaritetsalternativet. Nå syntes jeg ikke noe spessielt  omdenne valgkampen sitt slagord, men Arebiderpartiet sin som heter nytt flertall innholder null politikk så overhodet. Men det mest morsomste var all oppstyret de hadde lagte. Nå skal jeg være takknemlig for at de spanderte skillinsgsboller, kaffe og saft på meg så jeg fikk i meg frokost, men det hele begynte å minne meg om en amerikansk valgkamp. Her var det klovner som laget ballongdyr til barna, bannd  som spilte og høye kamprop fra scenen. Det mest inntresante var roseutdelingen som var med å ødelegge for de forferdelige arbeidsinnvandrerene sine småinntekter. Noe som kanskje ikke er så rart siden Arbeiderpartiet ikke ønsket å ha dem her i landet i utganspunket.

Sjalu vil enkelte si sikkert si jeg er siden mitt eget part ikke er i nærhet av å ha de samme midlene til rådighet. Egentlig ikke, men jeg stiller spørsmål om hvor moralsk det er å kunne kjøpe seg makt. Lo  bruker 7 millioner på Arbeiderpartiets valgkam, dette ser ikke ut til å være noe problem for arbeiderpartifolk og enkelte maktforskereav den enkle grunnen at LO står for noe solidarisk. Penger til andres valgkamp fra andre krefter i samfunnet er bare på et egoistis grunnlag, men ikke lo sine.

Andere spørsmpål man bør stille seg er disse: Hvor stor respekt viser de for den over 50% av medlemsmassen som ikke stemmer Arbeiderpartiet?? Hvordan kan Lo sin ledelse ønske å innføre tiltak mot arbeidere som ikke vil være organisert i LO på grunnlag av dette??

Er det nye slagordet egentlig: Et parti, en fagorganisasjon.

2 kommentarer

Raymond

05.09.2005 kl.09:36

uansett resultatet av denne valgkampen så skal kampen for liberal politikk fortsette. Håper du fortsetter å blogge og videoblogge, Trond!

Trond

05.09.2005 kl.13:45

Jeg kommer til å fortsette som bare det jeg, det kan jeg garantere. Det er fortsatt nok av liberale kamper som skal vinnes der ute.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits