Siv Jensen løs igjen

Norge - Oslo (NTB): Frp-formann Siv Jensen vil stoppe sosialhjelpen til innvandrerkvinner som ikke lærer seg norsk.

Når skal FRP og deres fører innsee det faktumet at folk ikke lærer Norsk av seg selv. Istedenfor å iverksette straffemedtoder burde man ikke heller sette igang inntegreringstiltak.
Neida FRP kutter og kutter der i gården og sutrer etterpå fordi alle andre er naive i inntegreringspolitikken. Frp viser atter en gang at de bare er store i kjeften der andre faktisk prøver å gjøre noe. Hva emd å bidra luitt for en gang skyld.

24 kommentarer

Sexy Sadie

21.08.2006 kl.13:42

Nja, nå må det nå først bli et tilbud som innvandrerkvinnene kan avslå før slike tiltak kan taes i bruk.

MAX ANUS

24.08.2006 kl.11:24

Lær norsk, ellers på hue og ræva ut av landet.

Trond

24.08.2006 kl.12:56

Inntligent svar fra en person som kaller seg et akademisk alebi.

MAX ANUS

24.08.2006 kl.13:41

Så du mener jeg er som innvandrere flest som lyver/skryter på seg en akademisk grad de ikke har....for det er jo vanlig i innvandrermiljøene...:-)Hadde jeg vært læreren /foreleseren din Trond, så hadde en storkjeftet fyr som deg fått smake spanskrøret både en og to ganger i timen.

MAX ANUS

24.08.2006 kl.13:41

smekk!

Trond

24.08.2006 kl.14:32

Noep der må jeg desverre skuffe deg. Sakene r at papirene ikke kan bli oversatt eller gjøres noe med. Hadde du rørt meg skulle du få smakt noe annet en spanskrøret max.

MAX ANUS

24.08.2006 kl.14:49

Ja, du hadde vel rappet meg over rumpa med venstres partiprogram, dermed så hadde jeg trodd det var en liten flue, for så liite og betydningsløst er venstres partiprogram :-)

Trond

24.08.2006 kl.15:27

I mottsettning til deg er jeg ikke primetivt voldelig

MAX ANUS

24.08.2006 kl.16:41

det er så, men premenstruell der er du.

Trond

24.08.2006 kl.23:20

ÆÆ ja dette var logisk. Hva fikk du i bilologi??

Mathias Reither

31.08.2006 kl.00:42

Max Anus! Det kommer vel an på hvilken innbinding Venstres-partiprogram har. De har sikkert noen med skinninbinning liggende, og da hadde det sikkert svidd skikkelig i ræven, noe du hadde fortjent.

MAX ANUS

03.09.2006 kl.22:15

Mathias Reither, du er Loddefjord APs svar på Irakiske "komiske Ali", og hvorfor skal man koste å seg en dyr helt i Oslo med besøk på "latter" på Aker Brygge når man kan lese hva du skriver og mener både her og der. :-)

MAX ANUS

03.09.2006 kl.22:17

Du forsvarer alle Iranere du Mattias Reither, hvordan går det med dine venner som kapret et bulgars fly av typen tupolew 134 på Torp for en del år siden?Kanskje de lever i politisk asyl i kjelleren din i loddefjord?

Trond

03.09.2006 kl.22:48

Han forsvarer ikke alle Iranere. det er bare du som angriper alle.

Mathias

04.09.2006 kl.01:46

For det første skriver jeg ikke Mathias med to t'er, derimot gjør en viss ungdom i Tyskland det med samme etternavn det.For det andre, om en iraner gjør noe dumt, så er det ikke noe jeg har noe med selv om jeg er inngiftet i en iransk familie, akkurat som du skulle ha noe med alle dumme ting nordmenn gjør fordi du har "ja vi elsker" på cd spilleren din hver kveld. For det tredje har jeg ingen kjeller. For det fjerde er det jo en mengde iranere som gjør det veldig bra, du har jo en som har fått fredsprisen de siste årene; Shirin Ebadi, men ingen nordmenn har fått den siden gud vet når; det var vel på 1950-tallet. Iran deltok jo i årets fotball VM, gjorde Norge det? Nei.Iran har historie tilbake til 500-tallet f.Kr., hvor langt tilbake har Norge noen historie; knappe 1000 år. Iran har en befolkning på 75 millioner, hvor mange har Norge, 4,5 million. Det er det samme som det bor i storbyen Esfahan. Så ikke kom her å tro at nordmenn er så prektige, men de er heller ikke noen drittsekker. Nordmenn og iranere har mye felles. Det finnes dårlige og gode nordmenn og det finnes dårlige og gode iranere. Du driter deg loddrett ut. At 2 iranere har kapret et fly, SO WHAT? De kunne jo liksågodt ha kommet fra Burkina Faso eller Mongolia eller fra Norge. Så hvis jeg kaprer et fly, så er dette typisk nordmenn???Grunnen til at disse kapret dette flyet har ingenting med islam å gjøre, og det var heller ikke noe ledd i terrorisme, derimot var det kun toskeskap som gjorde at de gjorde det. Du er en taper!!

Mathias

04.09.2006 kl.01:54

Mad Max! Du viser for all verden at du ikke liker innvandrere av rasemssige årsaker? Du er med andre ord en rasist? Da er det ingen vits å diskutere hverken innvandring eller innvandreres eksistens i Norge, for hvis innvandrere gjør det bra i Norge, så tar de arbeidsplasser fra nordmenn, og hvis de gjør det dårlig, så snylter de på systemet. Så uansett hva en innvandrer gjør, så er de en byrde. Burde du ikke heller se på deg selv, at du er en byrde for det norske samfunn med de holdningene du har, og at du kanskje burde oppsøke en psykriater???

MAX ANUS

04.09.2006 kl.08:34

Mattthias Reitther, du er en komplett useriøs politiker og må være en dårlig representant for loddefjord AP. Jeg misstenker deg også for ikke å være så smart. Du mener at jeg generaliserer alle Iranere ved å trekke frem noen eksempler. Se på deg selv da, du skriver alltid "noe mer kan man ikke vente av en frper" altså, du mener jeg er stokk dum, og dermed er alle frpere det!... du svarer på en mening som jeg yttrer med at "jaja..noe annet kan man jo ikke forvente av en frper" altså du generaliserer med hele gruppe frpere, samtidig som du kritiserer meg for å generalisere innvandrere. Du reagerer også lite rassjonelt med å kalle meg for rassist, og at jeg trenger å oppsøke psykiater. Alle som leser hva jeg skriver og du svarer ser åpenlyst at jeg klarer å provosere deg til å komme i ubalanse der du svarer i affekt. Men, når du ikke har draget på norske jenter og må dra til Iran for å gifte deg inn i en iransk familie, ja, så skjønner jeg hvor sårbar du er.

MAX ANUS

04.09.2006 kl.08:37

Forøvrig så gidder jeg ikke å svare på mer hormoner i ubalanse utspill fra deg, det er rett og slett lavmål. Regner med du har nok å slite med på hjemmebane, og dessuten er det vel mange bøker som skal settes på plass i hyllene nå om høsten.

Mathias

04.09.2006 kl.13:52

For å ta det med norske damer først. Norske damer er motbydelige og stygge, og jeg kunne aldri tenke meg noe som fra nord for Alpene. At andre nordmenn er fornøyd med norske damer får være deres problem ikke mitt. Så lenge du generaliserer iranere, viser det jo at du neppe er veldig smart og intellegent. Du det må jo være ganske trangt oppe mellom ørene.

Mathias

04.09.2006 kl.22:36

Jeg traff min kone i Norge. Du kommer med en rekke antagelser om min person som om du kjenner meg eller som om du kjenner sannheten om meg. Du uttaler deg bare på grunnlag egne fordommer. Jeg derimot ser bare på dine meninger, og de er talentløse utfra det du har skrevet, men du kan jo være en fornuftig person ellers, hvem vet?

MAX ANUS

05.09.2006 kl.08:35

Mattis Reither, der sprengte du deg selv i luften med hjemmelaget dynamitt rent politisk og har nå ingen troverdighet igjen som blogger. Du burde skamme deg. Jeg vet det er mange intelligente og vakre norske jenter som er innom på bloggen til Trond, du skriver da rettelig at NORSKE JENTER/KVINNER ER STYGGE OG MOTBYDELIGE.Stakkers deg, en naturlig mekamiske når du selv ikke har klart å sjekke opp en norsk jente, og har hatt mange nederlag langs bardiskene.Du er ynkelig!

MAX ANUS

05.09.2006 kl.12:39

Mattis Reither, du er sansynligvis norges største torsk, du skriver at jeg er lite inteliggent pga. at jeg genariliserer overfor innvandrere. Alle som leser hva du skriver (det er ikke lett å skjønne men dog) har jo sett at du selv generaliserer alt som jeg sier som "FRPerne er noen idoter" selv om du er uenig med meg, du kommenterer også det jeg skriver med følgende "noe mer kan man ikke forvente av FRPerne" altså du drar alle velgerne ned i søla fordi du isolert sett syns jeg er en kuk.Når man ser hva du skriver her og på Loddefjord AP sin hjemmeside om at håret til Eli Hagen ser ut som er fugleskremsel, og at Carl I. Hagen er en kriminell person så har jeg et rasjonelt syn på følgende:Mattis Reiiter er norges største torsk, noe mer har jeg ikke å tilføye.

Trond

05.09.2006 kl.19:16

Prøv å slappe litt av nå Max. Mattihas har da ikke sagt at alle norske kvinenr er stygge.

Mathias

05.09.2006 kl.22:53

Max! Nei, men mine preferanser når det gjelder damer inkluderer ikke norske damer, særlig hvis de er lyse. Noen liker lyse damer og andre mørke. Jeg tilhører siste kategori. Men du er jo ikke noe bedre selv da du inndirekte sier at iranske kvinner er sygge hvor du skriver "Men, når du ikke har draget på norske jenter og må dra til Iran for å gifte deg inn i en iransk familie", noe som selvsagt er feil og usant selve påstanden, men du fremstiller altså iranske kvinner som mindreverdige og stygge i forhold til norske kvinner, noe jeg reagerer ganske kraftig på og som avslører dine rasistiske holdninger. Du er desverre avslørt som en sann rasist.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits