Tragisk eksempel på norsk narkotikapolitikk

Enda et gorotesk eksempel på hvordan man kan behandle mennesker som ikke passer inn i A4 malen til samfunnet. Lurer på når såkalte motstandere mot narkotika skal innse at en null stoffvisjon egentlig bare er en fjern drøm. Sier ikke at vi skal legalisere narkotika, men jeg har etter noen r som sosialarbeider kommet til den konklusjon at en del mennesker vil man aldri få vekk fra stoff. Da mener jeg det er bedre at disse kan stikke til sin lege å få resepter på lovelige substanser så de kunne leve livene sine någenlunde normalt.
Når skal egenglig narkotikapolitikken her i landet begynne å beskjempe narkotikaen og ikke de narkomane?? jeg bare lurer.

http://www.dagbladet.no/nyheter/2005/09/21/444053.html

4 kommentarer

22.09.2005 kl.17:43

Hei, du er jaggu meg en kommunist.

Trond

22.09.2005 kl.19:37

Hva har det jeg skrev med kommunisme å gjøre??

Tilhenger av individuell frihet

18.10.2005 kl.22:43

Narkotika bør selges over disk på apotekene. Kun da vil vi bli kvitt doppusherne som tjener penger på andres ulykke. I tillegg vil det bli enklere å dosere mengdene, da en vet hvor rent stoffet er. (100%). "Frihet" uten friheten til å gjøre gale valg er ikke frihet. Frihet innebærer òg frihet til å gjøre valg andre mennesker syntes er moralskt forkastelige. Disse menneskene har all rett til å syntes valgene er forkastelige, men det gir dem ingen rett til å nekte andre å gjøre valgene. Kun enkeltindivider er istand til å ta riktige valg for seg selv. Det er forøvrig interessant å huske på at det i London i 1960 årene ble solgt heroin over disk på apotekene. Byen hadde rundt 200 heroinmissbrukere.

Martin

18.11.2005 kl.22:48

helt enig. Hjelp dem. Ikke jag dem bort

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits