Glem aldri SREBRENICA

Glem aldri SREBRENICA

Oslo KrF mener et besøk på Holocaust-senteret bør være en obligatorisk del av undervisningen i ungdomsskolen

I seg selv er ikke det en så dum ide., selv om jeg ikke er videre tilhenger av sentralstyring av skolene. Uannsett senteret er et utrolig viktig, men man bør ikke stoppe med den 2 verdenskrig. Mange har uheldigvis glemt krigen på Balkan og de redslene de brakte med seg.
Jeg vil at alle skal huske Srebrenica der en av de mest grufulle masakrene etter den andre verdenskrig tok plass.
Jeg vil at dere skal minnes den for alle ga fullstendig faen. Mens masakkeren foregikk satt statslederene og forsøkte og kysse en viss avdød Serbisk president sin rompe.
Når verden gjorde noe var det for sent og nærmere 7000 mennesker lå gravd ned med en kule i nakken.
Vi vet hva som skjedde under Hollocoust og måtte det aldri glemmes. Men aldri glem Srebrenica og de menneskene som måtte dø for vår feighet.

6 kommentarer

Martin

22.09.2006 kl.01:52

Vi må heller ikke glemme alle de minoritetene som idag lider under diktatur og undertrykking. Kampen er langt ifra over.Har svart deg her forresten: http://martindrange.abcblogg.no/180906120450_evolusjonistisk_teori_har_sine_h.html#comment

MAS ANUS

23.09.2006 kl.13:17

Det er flere som har etterlyst min adresse på Harvard University der jeg fra fk. mandag har fått et proffesorat:Adressen er følgende:Harvard Universityatt. Professor of Norway deputy finansial dep. Directory Project 1230 Soldiers Field RoadBoston, MA 02135USADet er bare å skrive brev, mail adressen har jeg ikke opp å går ennå.Flyr nå i ettermiddag med Icelandair via Keflavik, er tilbake august 2007. ciao.

Max Anus

23.09.2006 kl.17:27

Bare en ting til før jeg setter meg på flytet til New York (business class koster kr. 25000,- og inkluderer blant annet champagne ombord, gjett hvem som betaler ? he he...)Jo, det gjelder følgende:FRP er nå stabilt norges mest suverene og største parti jf. alle målinger. Når man nå ser at denne Tommassen er tilbake i manesjen. så slipper jo FRP og legge noen valgkampstrategi. Både han, Sponheimen og elefanten fra trøndelag er gode stemmesankere for FRP. Når man i tillegg legger til SV kristin, som hele livet har brukt av andre sine penger så blir valgkampene lette fremover, og vår nye statsminister heter fort Siv Jensen.jeg er ikke direkte beskjeden, når jeg lanserer meg selv som finansminister.mvh- Max Anus/Proffessorat v/ annerkjente Harvard University.

Trond

23.09.2006 kl.20:12

Ja jeg kan jammen se du oppfører deg som folk flest. Fikk du sponset dette fra stortingsbudsjetett til FRp??

Aldrig glem det!!!!

18.04.2007 kl.18:53

Jeg er selv fra Bosnia,og har mista halve familien min under krigen.

For meg og ALLE andre som kommer fra Bosnia,er det veldig viktig at folk ikke glemmer hva som har skjedd,at folk ikke glemmer at flere tusen mennesker,uskyldige mennesker ble torturert,brent og drept!!

Ikke bare i Srebrenica men også andre steder som for eksempel Prijedor,der var de grusomste konsentrasjonsleirene...

Å nå,etter 14 år sitter de i Haag og forteller oss at Slobodan Milosevic og andre som deltok og arrangerte folkemord IKKE ER SKYLDIGE og ikke skal straffes!! Selv om vi har bilder og video opptak og mennesker som har opplevd alt dette og overlevd,som bevis!!

VÆR SÅ SNILL ALDRIG GLEM DET,IKKE LA DET SKJE IGJEN!!! VERKEN I BOSNIA,NORGE ELLER ANDRE STEDER I VERDEN!!!

Hilsen ei jente som har opplevd dette,og har mista halve familien sin i masakren som skjedde!!

Trond

18.04.2007 kl.20:03

Takk for en tankevekkende kommentar. Jeg har nå lagdt den ut i et egent innlegg så felre kan lese den.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits