Langer ut mot mediene og Bondevik

Eli Engum Hagen går kraftig i rette med mediene og tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik.

Snakk om bitterghet og sutring. Det verste med dette er faktisk at enkelte tar dette som god fisk.
Få være meget klar og det er at Frp ikke har blirr forfulgt av noen og ikke blitt skjelt ut mer en det de fortjener. Eli ogf Carl er bittre når ingen vil leke med dem eller når folk faktisk sier imot politikken deres. Det å debattere og si imot FRP er jo som kjent det samme å usakelig anfgrepe det.

- Kritisere Frp for å bevist til på bruke skattepenger til å godtgjøre sine egne politkkere er usakelig angrep.

- Reagere på politiske angrep er usakelige angrep på FRP

- Skrive noe Carl og Eli ikke liker er usakelige angrep

Listen kunne vært uendelig lang, men en ting er sikkert. Jeg har ingen dårlig samvittighet og det syntes jeg faktisk ingen andre heller burde ha. FRP har blitt behandlet alt for pent med tanken på måten de har både opptred på og utalt seg på.

8 kommentarer

Shoaib

22.11.2006 kl.01:55

det litt tragiske var hennes kommentar til så å si alt på tabloid her om dagen ... "ja, men det er min subjektive mening" Det jeg skulle ønske noen (journalisten?) spurte henne om var når hun angrep alle og enhver, og unnskyldningen var at andre hadde angrepet henne ... jeg mener om VG gjør narr av frisyren hennes (useriøst i seg selv, men en annen sak) gir det henne rett til å være frekk mot en tredje person (f.eks jo benkow) ,,, frp logikk på sitt beste er jeg redd.

Trond

22.11.2006 kl.02:12

Frp har blitt utsatt for kritikk, men ikke joe verre en de andre aprtiene. Fikk være vitne til kjøret mot Lars Sponheim, Kjell Magne Bomdevik og Svarstad Hauland. Sistnevnte fikk ufortjent mye mer hets enn det Hagen noen gang har vært i nærheten av. Det er helt utrolig mye av det de hevder. Man skyter på alle som ikke har vært eniug med dem og setter seg selv i en offerrolle. Patetisk, men tyoisk frp.

Shoaib

22.11.2006 kl.03:38

Husker Valgerd fra et møte jeg var på, opplevde henne der, og senere også, som et flott menneske. Hardkøjret mot henne var (dessverre) nok like mye resultat av hennes kjønn som noe annet er jeg redd ... eller tror du en mann i samme posisjon ville møtt det samme?

Knut Stian Olsen

22.11.2006 kl.06:20

Jeg skal ihvertfall lese boka før jeg kommenterer innholdet ;)

Lasse G. Dahl

22.11.2006 kl.11:01

Knut Stian: Det er nok et veldig godt, men ikke særlig utbredt utgangspunkt. :-)Selv skal jeg prøve så godt jeg kan å la være - både å lese boka og kommentere innholdet ...

22.11.2006 kl.11:17

Birgeren her, boka til Eli Hagen ble utsolgt første dagen på markedet, det viser at hun har valgt en riktig strategi og få oppmerksomhet på.Dessuten: TV2s Kåre Kristiansen sa på tabloid at boka var mye bedre skrevet enn murklossen til tidligere stasminister Bondevik. Bondevik har bygget en karriere på å hjemme seg bak sitt bedehussmil, men har vært grådig etter makt. Jeg husker fra Molde stadion når de hadde tatt fra Bondevik VIP setet når han ikke lenger var STASminister. Bondevik var på gråten og uteble på flere kamper, før de valgte å gi han VIP status igjen.Jeg er nå igang med å lese boken til Fru Hagen enda en gang, for det er mer svenske pølser i fryseren, rulletobbakk i skapet og billig øl i kjøleren.

Trond

22.11.2006 kl.12:40

Shoaib > jeg tro ikke kj;nnet hadde noe derå gjøre Man hadde bestemt seg for [ ta rotta po[ henne og så dukket det opp saker som gjorde det mulig. At pressen heiv seg p[ disse sakenbe er skandal;st siden Valgerd kun gjorde den jobben ogf fulgte de reglene stortinget hadde pålagt henne. Knut S'tian, 1eg kommenterte bare de få lekkasjen som huns selv og mediia har tått for. Lasse: Er nok en del bøker som står først i køen her.Birger: Dette stemmer ikke,. Boke ble utsatt litt på grunnn av feil på strekkkodene. Som en vel informert mann har du vel fått med deg det. Ingen strekkkode, intet salg.Så den eneste kvalitetsmerkingen du har var at den er bedre en Bondevik sin?? jaja det sier vel det meste.

Cetorhinus Maximus

26.11.2006 kl.22:30

Biggen! Du burde lære deg litt mer om økonomi. personlig økonomi. Det er ikke særlig lønnsomt å reise til Sverige for å kjøpe billig mat fra Bergen. Jeg tror nok vinningen går mer opp i spinningen, dersom man ikke jobberi Colourline eller Fjorline da. Videre for å ikke snakke om tiden det tar å reise.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits