Gratulerer

Gratulerer

 Canada, Spania og nå får endelig homofile i Stor-Britania lov til å inngå partnerskap. Dette er ikke bare en godnyhet for homofile, men alle oss som kjemper for mer frihet og menneskerettigheter.
Færøyene, Latvia og kristen konservative sliter fortsatt med det faktum at alle mennesker ikke er lik som dem og at de selvfølgelig i nestekjærlighetens navn fritt kan få lov til å drive med diskriminering. Uttalessene til personer som Envald Flåten og Åke Green minner meg til tider meg mye om en viss  herremann med bart sine utalleser om Jøder for seksti år siden. Kampen har kommet et steg videre, men det er ingen grunn til å hvile av den grunn. Undersøkleser viser fortsatt faretruende tall når det gjelder diskriminering og selvmord, noe myndighetene og folk flest bør ta på alvor.
La den gode julestemmningen opplyse folk såpass i solidaritet at vi kanskje får se et sterk svekket FRP i årene som kommer i tillegg.


2 kommentarer

hervé

21.12.2005 kl.16:08

I Frankrike har vi også "le P.A.C.S.: Pact Civil de Solidarité" som er et partnerskap mellom to personer, ofte homofile. Jeg tror at Belgia også får homofile lov til å inngå partnerskap...

Trond

21.12.2005 kl.16:16

Ja takk og pris utviklingen går fremover, men uheldigvis er det løand i Europa som seiler akkterut.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits