Hvor er dere nå

Hvor er dere nå

Det er to ting som alltid får debatter til og ta av. Det ene er hvis du skriver og muslimer og Islam. Det andre er hvis du rakker ned på Frp og ikke gir Carl I Hagen den ubegrensete hyllesten enkelte mener at han fortjener. Hvis du derimot klarer å kombinere disse to faktorene får garantert kommentarer til bloggen din.
Det går vel ikke en dag uten at vi hører hvordan Islam nærmest har tenkt å ta livet av samfunnet vårt eller ødelegge ethvert demokrati på den vestlige halvkule. Mennesker evne til å få ut litt innesteng sinne ser ut til å være grenseløs. Det kan være greit i små doser, men uheldigvis har det siste tiåret ført til at grupper av ymse karakter og langt til høyre fritt har fått blomstre. I en allianse med kristen konservative gladgutter kan vi få presentert meget underholdene svada i perioder, men dessverre har disse gruppene fått makt. La Pen i frankrike, Dansk Folkeparti i Danmark, Frp i Norge osv.
Når disse gruppene er så opptatt av å bevare vårt demokrati som de populært kaller det, finner jeg det meget rart at de ikke har reagert på den siste tids hendelse i Italia. Jeg  tenker her på den Italienske fotballspilleren Paolo Di Canio sin fascistshilsen under en fotballkamp. Bedre ( ikke overraskende ) blir det jo ikke når landets statsminister Silvio Berlusconi støtter opp om det.
Hvor dere demokrater, frpere og andre nå?? Er ikke dette tegn på totalitære ideologi som dere påstår dere er imot?? Eller er det bare når muslimer holder på at dere er skeptiske. Dette er statsministeren i et demokratisk vestlig land noe som burde få varsellampene til å lyse hos de fleste
Skulle likt å se reaksjonen hvis det var en araber, mørkhudet eller muslim som gjorde en slik hilsen eller kom med klar støtte til en person som gjorde det. Trenger vel ikke å spekulere på det en gang eller hva??
 
http://fotball.aftenposten.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=91270


2 kommentarer

hervé

21.12.2005 kl.18:31

I Frankrike har vi Le Pen, ja ... men Nicolas Sarkozy (UMP=hoyre, Frankrikes innenriksminister)har nesten samme ideene om immigrasjon osv. Han er dessverre veldig populaert i landet... Jeg tror at Sarkozy er to ganger farligere enn Le pen for han er en flink og veldig dyktig politiker....

Trond

21.12.2005 kl.21:12

Minner meg sterkt om Carl I Hagen. Men dyktighet og klokskap går ikke alltid hånd i hånd.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits