Hva er det FRP syter for ??

Hvorvidt Herr Sanberg gjorde noe dumt noe ller ikk spiller ehgentlig liten rolle, men det jeg syntes er latterlig er FRP sin oppførsel. Det tok jammen ikke lang tid før Carl I Hagen skjelte og smelte på alle og helelr ikke noe lang tid før nettet var fulgt opp av innlegg om hvor dobbelmoralske alle andre er.
Hvorfor er det bare frp som får svi?? Er det fordi alle journalister er jo sosialister, så derfor forfølger de FRP?? Osv osv osv.

Her skal dere frpere få vite hvorfor dette ble tatt så mye opp. Dere har rett i en ting og det er at dere får en slik oppførsel mot dere fordi dere er frp. Men det som er saken er at det kunne dere ungått med å være en smule mer taktiske. Desto mer dere skriker, hyler og sprer komnspirasjonsteorier rundt omkring desto mer gir dere journalister noe å skrive om.
Det finns sikkert nok av snusk i andre partier og, men vi andre går ikke i en kollektiv syte kampanje hver gang en av våre får en smekk på fingeren. Dette gjør FRP fordi de vet at den mest effektive måten de kan få flere stemmer på er å gjøre seg om til martyrer. Det mest geniale er at de faktisk slipper unna med det.

4 kommentarer

Mathias

22.12.2006 kl.08:52

Det vil vel ikke for alltid forbli slik at jo mer de gjør seg til martyrer, jo flere stemmer. Før eller siden vil velgerne innse at Frp er et jævlig syteparti uten noe egentlig program.

Trond

23.12.2006 kl.13:17

Man trenger ikke et program for å få stemmer. Se bare på Putin.

Mathias

23.12.2006 kl.16:35

Putin? Det har jeg ingen formening om. Han har vel et program, men lite troverdig kanskje?

Trond

23.12.2006 kl.18:37

Faktisk hans parti gikk til valg på ikke noe program.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits