Norske gangstere??

Det har vært snakk en stund om hip hop invasjonen i Norge, noe jeg føler er en smule overdrevet. Det har Innvandret media der de stort sett har blitt over hyppet langt mer enn det ego deres egentlig tåler. Man skulle tro at hip hop hadde slått dype røtter i Norge, men det har den på langt nær. Eneste grunnen til alle de idiotiske overskiftene media er fordi hip hopperne eller rapperene for å være litt mer presis er store i kjeften. Deres store gud 50 cent som for noen år tilbake ble fylt full av bly, noe som vi hører da han stort sett grynter frem tekster, å hvilke tekster. Take me to the candy shop and like my lollipop, wow her er jammen synonymordboken brukt flittig. Tror jammen de er ment som en metafor for penis jeg. Men det stopper ikke der, den kvinnelige vokalisten må selvfølgelig synge take me to the candyshop an like me watercup. Enda en metafor for oralsex?? Her på berget er vi enda mer av folk med desperate poetiske behov, tekster som hyller Askim ( Norges største høl ) porno Tanya eller hjemmebrent fra vestlandsbygdene ser ut til å være stort. I den norske gettoen er det jo mye å ta av, eller rettere sagt, mangelen på en getto. For Norge er egentlig ikke annet enn en stor bygd , der de såkalte byene Bergen Oslo, Trondheim Stavanger egentlig ikke er noe annet enn noen mellomstore forsteder. Vær gjerne store i kjeften, men ha noe å komme med. Leke gangster i Norge blir ikke annet enn meget komisk.
Hater jeg Hip hop?? Overhodet ikke jeg har flere skiver i samlingen min selv, men jeg føler som en revlusjonær kraft nærmest er død. Dette på grunn av tematikken som er å provesere for provekasjonen sin skyld uten å gå noe dypere. Det finner jeg faktisk meget synd, men sånn er endog verden.
Savner Public Enemy jeg.


5 kommentarer

Martin

22.01.2006 kl.17:19

Ja du har et poeng. Det eneste man kan kalle ghetto noe sted i dette landet må isåfall være i Oslo. RIP Tupac

mac dre

07.11.2007 kl.15:01

gjesp. ikke bare er klagene dine upresise generaliseringer, du klarer også å framstå som en ignorant forståsegpåer. disco var en del av rap'en lenge får revolusjonen. amerikanske rapere er opplagte fantasivesener, så det burde være små problemer med at norske rapere er det også.

jeg føler at blogging, og spesielt denne bloggen, er et stort tegn på at både rettskriving og skrivekunst er forbigått for godt.

blogg gjerne, men ha noe å komme med og for all del sett deg inn i ting litt bedr før du skriver noe.

Trond

07.11.2007 kl.15:15

Du store min for en sakelig og gjennomtenkt kommentar. Å hvme er du for en liten gutt som blir sur og gretten når du leser noe du ikke liker??

Daniel

29.05.2010 kl.12:25

inorge er det mange gangstere jeg ermd i en gjeng selv ¨d9k^

Trond Wathne Tveiten

29.05.2010 kl.15:07

Daniel:Ja dere er så søte altså.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits