Er dette sjikane??

Er dette sjikane

Vidar Kleppe vil ha unnskyldning fra NTNU (20.1.07, 14:13)

Et av spørsmålene i spanskeksamen ved NTNU før jul gjør narr av Demokratenes Vidar Kleppe. Nå forlanger Kleppe en skriftlig beklagelse fra NTNU.

Nå kan jeg være enig at dette var litt over streken, men litt morsomt var det allikevel. Men allikevel syntes jeg Vidar Kleppe kaster stein når han sitter i glassbur. Han sier: Det er hårreisende at en foreleser ved et universitet bruker undervisningen til å sjikanere, mobbe og spre løgner om en politisk motstander.

Hva med deg da Vidar Kleppe?? Så lenge jeg har vært med i politikken har jeg hørt dine utalleser og krenkinger av mennesker med annen hudfarge, beskyld med for å ødelegge landet land vårt, fremstilt alle som ikke fanatsik hyller ditt Israel syn for å være antisemitter osv osv. Listen er så uendelig alng at jeg vet ikke hvor jeg skal slutte.

Jeg håper kanskje Vidar Kleppe nå har lrt og komemr til å bruke resten av sin  politiske karriere med å oppføre seg som folk.

2 kommentarer

Mathias

22.01.2007 kl.22:28

Ja som tidligere spansk-student, så kan jeg bare si at det er tekster mellom himmel og jord som man blir satt til å oversette. Dersom man brukte noen ufine ord i denne teksten, var det vel bare for å presse studentene ekstra hardt. Vidar Kleppe må forstå at disse teksten har ikke noe egentlig innhold, men bare er til for språklig oversettelse. Det sier vel mer om Vidar Kleppe enn om NTNU.

Trond

22.01.2007 kl.22:42

Men Vidar Kleppe fikk jo det han var ute etter. emlig muligheten til å bli fremstilt som en stakkars fiorfulgt martyr. Ser ikke ut som han har glemt sine gamle triks fra tiden i FRP.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits