Billigere strøm??


Vi har energikrise her i landet derfor må vi skynde oss å bygge gasskraftverk så vi slipper å måtte importere kullkraft fra utlandet. Har du hørt argumentet før for det er ikke få personer som er tilhengere av forurensede gasskraftverk som sier akkurat dette.
Nå kunne kraftproduksjonen økt her i landet hvis man hadde oppgradert eksisterende kraftverk, bedret strømnettet i tillegg til satsing på alternative energi kilder. Men når man er Lo vil ha sitt er det få politikeres om tør å kjempe imot.

Mangler vi egentlig strøm, tviler på det etter å ha lest denne artikkelen.
http://web3.aftenbladet.no/innenriks/article266878.ece

Saken er bare det at de som selger strømmen selvfølgelig følger det kapitalistiske spillet og selger strø der de kan få mest mulig avkastning til enhver tid. Dette burde AP har skjønt for veldig lenge siden når det er de som har vært med på å innføre dette systemet.


Videre leser jeg denne artikkelen
http://web3.aftenbladet.no/innenriks/article266805.ece
Hvor lang tid tar det før politikere fra gasspartiene vil bruke dette som eksempel på at vi bør bygge enda mer forurensende gasskraftverk.


Jeg spør derfor de politikkerene som vil ha gasskraft med forurensing nå disse enkle spørsmålene.

1: Hvorfor har dere ikke forbedret allerede eksisterende kraftverk og nett.
2: Vil dere inn å regulere markedet og hindre kraftlevrandører å selge masse kraft til utlandet når de er mest lønnsomt??

Venter i spenning.

Én kommentar

Knut Stian Olsen

22.03.2006 kl.22:03

Ja til gasskraft sier jeg ;O)

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits