Venstre større enn SV, Krf og Sp

Venstre større enn SV, Krf og Sp

Det er jammen ikke hver dag man får slike gode nyheter. Især når man har blitt dømt til døden sammenhengende siden 1972.
Dette viser viser jo at liberale krefter er på fremgamng i Norge.
Men det også mulig får dere andre å komme ut av skapet også. Sjekk bare på Venstre og Unge Venstre sine hjemmesider for inntresant politikk.
Men det finnes også en side der man kan få oversikt over liberale blogger  og en ypperlig boksside for dem som er inntresert i liberal littratur.
I tillegg må jeg jo anbefalle Venstres medlemsavis.

7 kommentarer

Arild Holta

22.06.2006 kl.17:01

Venstre er partiet for Politisk Korrekte som ønsker et alibi for at de ikke er sosialister.Det er liksom så trygt å nevne Venstre.Hadde Venstre kommet til makten ville landet vært temmelig likt det nå er.Norge er en blanding av sosialdemokrati og konservative strømninger. Er ikke Venstre også det?Venstre har noen få ganger reagert litt på barnevernsrasismen som vi kommenterer på http://innvandrer.r-b-v.netDe er imidlertid så halvhjertede at det ikke kan bli tatt seriøst.

Trond

22.06.2006 kl.17:21

Nope venstre er et liberalt parti. Sjekk ut de linkene jeg la ved så kan du få mer informasjon.Please slutt å bruke dette idiotiske PK begrepet og overlat det til tullingene i anti-psykopatisk forum.

Knut Stian Olsen

22.06.2006 kl.18:43

Hva stemmer du da Holta?

Knut Stian Olsen

22.06.2006 kl.18:45

Og hvorfor stemmer du som du gjør. Også hvis du ikke stemmer vil jeg ha en begrunnelse

Knut Stian Olsen

22.06.2006 kl.18:51

Veldig gledelige tall Trond. Jeg har omtalt dem i min blogg også

Trond

22.06.2006 kl.19:06

Jepp. men detg er mye jobb fortsatt å gjøre. Men dette er det mest gledelligjeg ahr sett på en stund for venstre.

Mathias

22.06.2006 kl.22:08

En organisasjon som ikke burde støttes er Dyrevernaliansen som meg bekjent er en fundementalistisk dyrevernsgruppe som slipper ut dyrene fra pelsfarmer og demonstrerer foran sirkus osv, handlinger som jeg ser som forkastelig.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits