10 orgaisasjoner verdt å støtte

Mange troe at får å engasjere seg må man være aktiv i en politisk parti eller ligende.  Dette er feil, derfor vil jeg gjerne her gi min anbefaling om de i organbisasjonene jeg syntes fortjener støtte og som ikke er bundet opp til noen politiske partier.

- Amnesty: Trenger man virkelig å si så mye mer. uheldigvis er det fortsatt et desperat behov for denne organisasjonen.

- Nei til Atom Våpen: Finansminister Gordon Brown forsikrer at Stor-Britania fortsatt skal være en atommakt. Man skulle tro man hadde lært, men verden mennesket beveger seg med små skritt i forhold til teknologien.

NorgesRøde korsKors: Mer behov for enn noensinne. Ikke al den siste perioden skandaler mørkelegge alt det fantastikse denne organisasjonen har gjort gjennom flere år.

Europabevegelsen: Et felles Europa. Fred og åpne grenser  også i fremtiden  

-    En Verden: En organsiasjon for folk som ønsker sterkere og mer fopliktende internasjonalt sammerbeid. 

- Redd Barna: I en verden der barn er en salgsvare og slaver på fabrikker trenger man en sterk organisasjon som taler deres sak.

- Leger uten grenser: de første som kommer inn i katestrofen. de site som trekker seg ut.

 Natur og ungdom: Viktig brikke i bevistgjøring av de viktigste utfordringende vi står ovenfor.  

 Foreningen Norden: En gang i tden var dette en viktig organisasjon. Uheldigvis har den blitt litt glem, men det kan du gjøre noe med. 

- Dyrevernsalliansen:
Dyrevernalliansen er en stiftelse som bl.a. dokumenterer overgrep mot dyr. Her finner du artikler og informasjon m.m.

Vel dette var et lite utvalg. De som ikke er nevnt er ikke glemt.

12 kommentarer

Arild Holta

22.06.2006 kl.17:31

Amnesty tar statusproblemer langt borte og fornekter de nære brudd på menneskerettigheter. Lite imponerende.Organisasjonene for å samle menneskeheten er farlige. Feil leder i en samlet verden ødelegger ekstremt. Da er det bedre med galne ledere kun for land.Redd Barna redder ikke barna våre. Derfor Redd Barna Våre.Huff, for en Politisk Korrekt liste.Ja, ja. En del bra gjør de...

VamPus

22.06.2006 kl.17:39

Amnesty har jeg meldt meg ut av - i Norge er de styrt at en gjeng raddiser som forsøker å politisere bevegelsen, og da mister de all sin troverdighet. Dessverre. Røde Kors og Leger uten Grenser støttes. Og så er jeg støttemedlem i Elixia...

Trond

22.06.2006 kl.17:58

Arild Holta: Gå inn på på siden dere og sjekk ut hva og hvorfor istendenfor å komme mes slike utsagn.Vampus: Greit nok det, men organisasjonen har langt flere mennesker en kun raddiser. Jeg velger fortsatt å støtte dem akkurat for å hinde en politisering.Hva er Elixia foresten??

Knut Stian Olsen

22.06.2006 kl.18:19

Elixia er en treningskjede tror jeg... har hørt om det bare;O)

hervé

22.06.2006 kl.23:29

Hei Trond! Jeg kommer snart i Bergen (den 3. juli!!! ) Leger uten grenser, "medecins sans frontières" er veldig berømt her i Frankike pga "MSF" er en fransk organisasjon. Alle disse organisasjonene trenger støtte i alle fall (Amnesty i sardeleshet)Ha det!

Trond

23.06.2006 kl.11:01

Så kult Herve. Du får ta kontakt når du kommer.

Erik Strand

23.06.2006 kl.21:06

FAMPO er også en organisasjon det er verd å støtte. Vi trenger noen som avdekker korrupsjon og brudd på menneskerettighetene i Norge.

Trond

24.06.2006 kl.11:51

Den komemr fortsatt ikke opp på min liste

Hasse@tungskyts.no

26.06.2006 kl.14:06

Jeg takker Max Anus for hans glimrende vikariat mens jeg har vært på studietur til Harvard University, regner med han har 4 % i promille på i Spania, hvis du leser dette Max, hold av noen damer til jeg kommer nedover:)Så til organisasjoner, jeg savner din opplisting av FRP? det er i høyeste grad den beste politiske organisasjonen i norge og europa forøvrig.

Trond

26.06.2006 kl.14:24

Og etter en uke på Havard var dette det du klarte å komme opp med.Hygggelig å se hvor redde dere frpere er for meg siden dere må sette inn vikarer til å kommentere i bloggen min mens dere reiser på ferie.

Hasse@tungskyts.no

26.06.2006 kl.14:46

Neida, lærte mye på Harvard innenfor Corporate business relatert til makroøkonomi, derivatmarkedet osv. Jeg ser virkelig opp til Bush og USA, håper de forlenger med basen på Keflavik Island, slik at vi forsatt kan ha en amerikansk dødsskvadron i bakhand... Forøvrig, du har fått deg en flott design på bloggen din nå..

Trond

26.06.2006 kl.14:59

Jo takk for det. Syntes designet trengte en oppussing. Tenker jeg skal gjøre det på de andre bloggene mine etterhvert også. Er nok redd for det toges allerede er kjørt når det gjelder basen på Islan. Basen blir nok desverre nedlagt. Usa må kutte på avgiftene etter det pengesluket Bush satt i gang og ikke ser ut til å enda.J

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits