Kan være alvorlig

Fant denne artikkelen på nettet som jeg tror vil intreserre mange bloggere. Jeg er ganske ny i dette gamet så det kan være et jeg frykten min ikke er noe å ta på alvor. men les den uansett og det hadde vært fint hvis folk som kan en del om dette kunne legge igjen noen gode kommentarer så at dette temaet kunne blitt belyst skikkelig.

http://www.nesteklikk.no/20050719/62959.html

3 kommentarer

Knut Stian Olsen

31.07.2005 kl.18:23

Så lenge eierne ikke forsøker å sensurere innholdet som bloggerne skriver kan ikke jeg se at det vil bli noe problem ihvertfall!

Trond

01.08.2005 kl.14:42

Ja det har du rett i, men jeg prøver allikevel å vær på vakt og det syntes jeg de fleste bør være. Microsoft har nå krevd patent på smilys på nettet ( jeg fleiper ikke ) En slik utvikling ville vært en katastrofe.

Knut Stian Olsen

01.08.2005 kl.16:48

Ja, en slik utvikling vil ikke jeg være med på ihvertfall... Smileys er ikke så viktige for meg at jeg gidder å betale Microsoft 5 øre for å bruke dem nei... Da lager jeg heller mine egne :)

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits