EU er veien

EU er veien

Denne er sikkert gammel, men jeg tare den med her allikevel. Jeg anbefaller alle nei til EU tilhengere å se denne så kanskje dere lærer noe: http://www.whathaseuropedone.org/

2 kommentarer

May

23.08.2005 kl.22:59

"ikke fikk og lignende i 2012" ...?! Kunne ikke unngå å kommentere denne komiske skrivefeilen i nederste innlegg. Hihi. Uansett: Takk for kommentar i egen blogg. Etter et raskt blikk på din blogg ser jeg at vi er så forskjellige politisk at jeg ikke ser noen vits i å kommentere ytterligere. Det vil antagelig bare skape så store diskusjoner at jeg ikke ser det bryet verdt.

Trond

24.08.2005 kl.01:15

Hehe joda helt greit det. Av og til blir jeg litt vel engasjert og tastaturet går vel kjapt. Men du er hjertelig velkommen til å lese bloggen og de andre bloggene mine. Kan jo hende at du endrer mening. Du må ikke være redd for å ta en debatt, jeg biter ikke.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits