Frp har mistet hver fjerde velger

Fremskrittspartiet har mistet hver fjerde velger siden mai, samtidig som Høyre går fram, viser en meningsmåling som AC Nielsen har gjort for Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Nei men hvor har det blitt av alle de storkjefta FRperene nå?? De som trodde at FRPO snart skulle ha rent flertall og danne regjering nærmest alene??
Stille fra den kanen nå eller hva??
Kan det hende at velgerene faktisk har lest programmet til FRP eller kan det være savnet etter Cal I Hagens politiske utspill fra mobiltelefonen mens han steker flesket sitt på spanske strender, med sine norsktalende tjenere.
Neimen om jeg vet, men sånne ting gleder oss folk flest og oss gutta på gulvet.
Fikk høre at mange frpere elsker Bush, ja da bør de sjekke ut disse ut bloggene Anti-konservativt forum og The Pro-choise anti-Bush Action Center.

17 kommentarer

MAX ANUS

24.08.2006 kl.11:28

At FRP litt ned på målingene tar jeg med knusende ro. (venstre ligger jo stabilt ned dere på sperregrensen)... Det er ved valg det gjelder, målinger er bare målinger, når Lars Sponheim begynner å åpne kjeften sin så er FRP tilbake på 50% tallet , der de hører hjemme.Hilsen Max AnusFremtidig innenriksminister i en ren FRP regjering.

Trond

24.08.2006 kl.12:58

For det første har venstre ligget satbilt over fm tallet siuden valgetnr 2 så har frp aldri vært i nærheten av 50 tallet

MAX ANUS

24.08.2006 kl.13:38

Det har de vel ikke! - Venstre har ligget stabilt rundt sperregrensen, der de hører hjemme. Etter valget i 2009 er vi kvitt dere:)

Trond

24.08.2006 kl.14:31

Jo det har de faktisk og hvis du vil kan jeg godt skaffe deg tallene.

MAX ANUS

24.08.2006 kl.15:19

Mediene drukner i skandaler å skrive om der innvandrere og analsøkere er innvolvært. I dag ble det presentert at den norske konsulen i Dubai forteller om en haug med Somaliere som flyr via Dubai på ferie til sitt hjemland. Et hjemland de griner og skriker over å være forfulg av for å få inngang til himmelriket i Norge, der man får masse trygd og sosiale velferdsgoder for å drive dank og kunne gjøre bandittskap. Hvorfor reiser disse somalierne hjem Trond, når de føler seg forfulgt fra Somaiia? Dumme og grenseløst naive venstrepolitikere som Trond og denne merkelige Atle Hagtun som liksom skal være sækreteriatsleder for venstre på stortinget syns vel ikke dette er noe problem å snakke om og at det er rasisme når man påpeker dette.Hva mener du om A og B gjengen da, Trond? forsvarer vel de også du som er så snill og grei med alle sånne mennesker?

Erlend

24.08.2006 kl.15:46

Max A. Viss somalia er så bra, burde vi kanskje tvangsutsende Frpere som deg ditt. Garantert billig sprit og null bompenger!Sikkert ingen fartsgrenser heller.Og for et himelrike. Ingen bensinavgifter heller.

MAX ANUS

24.08.2006 kl.16:01

Et merkelig innlegg fra Erlend,1. Har jeg nevnt at Somalia er bra?2. FRP er det partiet som er mest opptatt av lov og orden i samfunnet, hvordan tror du kriminaliteten er i Somalia da du petter smart? Jeg antar at jeg med mitt veldig norske utseende hadde blitt skutt ned og myrdet på åpen gate for en 50 lapp.

Trond

24.08.2006 kl.16:14

Nå dreide denne saken seg omm intergreringstiltak og hvorfor frp stemte imot dem hele tiden, mends de samtidig syter for at alle andre mangler inntegreringspolitikk. I tillegg fikk du en klar forspørsel her hva som er forskjell på snyltere blandt innvandrere og nordmenn når dte gjelder trygdesystemet. At du ikke har klyst til å svaree på dette er helt greit, men vær ihvertfall amn nok til å innrømme at du ikke klarer det.

MAX ANUS

24.08.2006 kl.16:14

Jeg konstanterer at Trond i likheten med denne apekatten fra Loddefjord AP ikke vil eller evner å svare på vanskelige sprøsmål rundt snillistisk innvandringspolitikk.det sier sitt.max anus/en som vet det beste for folk flesk.

Trond

24.08.2006 kl.16:17

Du ungår fortsatt spørsdmålene max, men mer kan jeg ikke vente meg av en frper.

MAX ANUS

24.08.2006 kl.16:43

Nå får du skaffe deg nye briller Trond, jeg har jo skrevet at jeg unner norske hvite trygd, fremfor utenlandske snylterre som kommer hit til norge med den hensikt å motta trygd. jeg har jo svart på dette, skaff deg en nattkikkert hvis du sliter med å lese hva jeg skrvier

Trond

24.08.2006 kl.23:19

Piss jeg spurte deg hvorfor er det så anderledes når svarte snylter en når vite nordmenn gjør det samme.Jeg spurte også hva og hvorfor frp stemmer ned inntegreringstiltak og ønsker å senke støtten når de selv hyler om inntegrering ( Opps jeg glemte at frp var for assimilering )I tillegg ble du spurt om hva slag endringer i trygdesystemet du ville ha. Men allt dette har du oversett.Nå vet jeg hva slags form for retorikk dere blir lært på diplomatiskolenb til Carl ivar.

29.08.2006 kl.16:48

Til opplysning er iranere de virkelige ariene, for Iran betyr arienes land.

Mathias

04.09.2006 kl.12:35

Max! Så du ignorer fullstendig at mennesker i ren rekke land blir forflulgt, torturert, henrettet uten lov og dom pga. deres politiske overbevisning. Er du så naiv at du tror f.eks. iranere kommer her for å snylte på det norske trygdesystemet. Omtrent alle iranere jeg kjenner ville ha reist hjem dersom det hadde blitt innført demokrati i Iran. Dessuten er så og si alle iranere jeg kjenner i jobb, men dette ignorer du. Som jeg har sagt før, du er talentløs.

MAX ANUS

04.09.2006 kl.13:39

Mattthias, du er grenseløs naiv, flere hundre somailere som har fått oppholdstillatelse i Norge pga. at de er forfulgt i sitt hjemland, reiser tilbake til Somalia på ferie, hvorfor? Den norske konsulen i Dubai gikk ut i mediene for noen uker siden og var skremt.Dette pakket burde aldri fått komt tilbake til Norge.

MAX ANUS

04.09.2006 kl.13:44

jeg er gjerne naiv i dine øyner, men realist i øynene til folk flest.

Sol Kaspara

14.06.2009 kl.01:23

Max Anus har et trist politisk syn og lever i sin egen verden..

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits