Human Rights Servicetar feil

Human Rights Service ønsker å innføre en aldersgrense på 21 ( primært 24 ) for dem som kommer utenfor EØS området og vil gifte sge med en nordmann.
At organiusasjonen mener godt tviler jeg ikke på, men det oppstår for eenkelte problemer som de bør tenke igjennom.
En venn av min samboer kan med dette få problemer med å få gifte seg med sin Thailanske koneblandt annet og eksemplene er mange.
Jeg trro en slik lov ikke bare vil være et bomskudd, men at den også kan være med å ødelegge innegreringen. 'Hvordan tror du lovlydige mennesker vil reagere når man blir utsatt for en lov som er ment å ta en liten gruppe ekstremister??
Tvangsekteskap er et problem man bør få bukt med, men å innføre symbollover om går utover en uskyldig gruppe, bare for å innføre tiltak stiller jeg meg sterkt kritiske til.

2 kommentarer

Sexy Sadie

22.11.2006 kl.18:26

Når man må til Thailand for å få seg kone så er det vel noe galt i utgangspunktet. Jeg ser ikke noe prinsipielle forskjell på norske menns postordrebruder fra Thailand, Fillipinene enn våre "nye landsmenns" import av ektefeller.

Trond

22.11.2006 kl.20:31

Nå er det ikke slik at alle som har en utenlamnsk ektefelle eller Thailansk som i denne saken her har skaffet seg en postordrerbrud. Han m;tte henne n[r han var ute [ reiste og studerte.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits