Howard Stern-en mann av folket

Howard Stern-en mann av folket


For en stund tilbake skrev jeg om personer som jeg ser som mine forbilder, dette vil jeg nå fortsette meg. Først ut er mannen som har plaget konservative og senrsurkåte gledesdrepere i en årrekke, nemlig folkets mann Howard Stern.
Vulgær vil enkelte nok kalle det, men jeg skammer meg ikke over å like hemningsløs vulgær humor, selv om enkelte måtte finne det støttende. Mannen har ikke fått være i fred og bøtter på over tre millioner dollar har han fått får å bruke kjeften sin. Nå går han over på satellittradio noe om gjør at han inntil videre slipper unna sensuren, men de kreative frihetshaterne finner nok en måte og forfølge ham på der og.
Stern er et forbilde for meg fordi jeg selv driver et egent radioprogramm i Bergen der jeg fritt snakker om hva jeg vil uten filter. Sensur er ondskapens verk og bør begrenses til et ekstremt minimum. Støtt denne mannen og hans likesinnede.


4 kommentarer

Lasse G. Dahl

23.02.2006 kl.20:33

Hvorfor er du ikke podcastet?

Trond

23.02.2006 kl.21:54

Fordi jeg skjønner ikke helt hvordan dette gjøres. Jeg holder på å lage en blogg her på weblogg til radioarbeidet, men jeg liker ikke malen som ligger her og jeg har ikke helt forstått hvordan man skal implementere nye. Men hvis du har noen råd Lasse tar jeg dem imot med stor takk.

VamPus

24.02.2006 kl.14:11

Da vet du sikkert at Howard Stern er radikal libertarianer - så langt ut på høyresida som det er mulig å komme?

Trond

24.02.2006 kl.14:33

Rykter forteller ja. Men jeg sa ikke jeg var enig med alt han mente.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits