Er resten av media Norge noe bedre??

Jeg  har fulgt med på Se og Hør debatten de siste ukene som en god del andre folk i dette landet. Jeg har latt være å kommentere det inntil nå av flere grunner. For det første fordi metodene til se og hør ikke kom som noen stor overaskelse. For det andre fordi jeg syntes at saken burde få frem flere sider før jeg heiv meg på den kritiske bloggebølgen.
Siden jeg nå velger å komme emd en kommentar er det ikke fordi jeg føler jeg bør refse se og hør, men fordi jeg vil refse resten av media Norge  Se og Hør sine metoder har lenge vært velkjent, så hvorfor tok dere så lang stund før dere tok et oppgjør med dem?? Det er latterlig å komme å snakke om mediaetikk og hvorvidt man må endre vær varsom plakaten nå, mens dere  i åresvis  har hatt oversett det med vilje.
Flere journalister har gått fra se og hør til Akersgata og motsatt, så dere må ha vært fullstendig blinde hvis dere ikke har oppdaget dette.
Jeg tror jeg vet det som er hovedgrunnen til at man har oversett dette og det er lojalitet. Den samme pressen som til tider kritiserer politikkere og leger for å rote seg sammen gjør akkurat det samme selv
Jeg kunne ha nevnt en rekke eksempler fra 14 år i politikken,men jeg skal la være.
Dette eksempelet viser atter gang at debatten angående hvem som fatisk sjekker ut media bør få vind i seilene. Kanskje vi bloggere burde gå media litt mer i sømmene en kun å kommentere deres repotasjer.

2 kommentarer

Albert Hall

23.02.2007 kl.14:54

Det er vel likevel nyanseforskjeller her. Se og Hør har vel gått over noen grenser når det gjelder krenkelse av personlig integritet, og kjøp av informasjon. Men det viser seg jo at pressen har særdeles liten lyst og evne til å vurdere seg selv. Det var et seminar i Oslo for en kort tid siden som var laget av pressen, for pressen, men det var bare en håndfull pressefolk som fant det verdt å møte. Og det du sier om å gå media etter i sømmene, kontrollere kilder og vinklinger, se det er så viktig at det burde understrekes mange ganger. Men hvem har tid og krefter?

Trond

23.02.2007 kl.16:20

Jeg står fortsatt innen for det jeg sier. Pressen kunne ha tatt opp dette problemet for lenge siden, for det har aldri vært noen hmmelighet. Hvorfor støttet ikke pressen opp om jourbnalisten som ga ut boken om medtodene i den perioden som se og hør gjorde det yttersyte for å stoppe den??

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits